Hamude o atacă grav pe Bianca, după ce a încercat să facă un cuplu cu ea la Puterea Dragostei

Hamude o face varză pe Bianca. Asta după ce, într-o perioadă, s-a spus că ar vrea să facă un cuplu cu ea în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Hamude de la Puterea Dragostei a vorbit despre sentimentele lui pentru Bianca.

”Bianca pentru mine nu contează, nu vreau să vorbesc despre ea. Nu mă interesează. Dacă doream să fiu fals, puteam să fac un cuplu cu o persoană cu care nu vreau să fiu de fapt, inclusiv cu Bianca. Nu îmi mai vorbiți de Bianca”, a mărturisit Hamude.

fara descriere

Concurentul de la Puterea Dragostei a explicat și de ce s-au schimbat sentimentele lui pentru Bianca.

”În momentul în care am intrat în casă, toți îmi spuneau despre Bianca. Atunci le-am spus că o să am propriile păreri despre ea, după ce o să văd cum e Bianca. După 3 săptămâni în care eu am fost singura persoană care i-a luat apărarea Biancăi, ea a făcut niște ”rahaturi” pe la spatele meu. Voi nu știți, dar ea a greșit față de mine atunci când eu îi luam apărarea. Dacă aș fi fost fals, aș fi făcut un cuplu cu Bianca”, a mai spus Hamude.

Citeste si: O nouă concurentă, Lavinia, a intrat în casa Puterea Dragostei! L-a văzut pe Hamude dezbrăcat și imediat a mărturisit că e atrasă de el

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu i-a luat apărarea Ralucăi în fața lui Hamude: "Mă, ție îți place de Raluca!"

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei ! Lui Hamude îi place de... Andreea Mantea! Ce spune concurentul despre posibilitatea formării unui cuplu cu celebra prezentatoare tv

Hamude de la Puterea Dragostei nu vrea cuplu cu nicio fată din casă

La ora actuală, Hamude nu formează cuplu cu nici o fată din casa de la Puterea Dragostei. Mai mult, el spune că nici nu place vreo concurentă.

”Nu este nici o fată din casă la ora actuală (n.r. care să-mi placă). Și nici nu vreau să fac un cuplu de fațadă. Dacă e să fiu eliminat pentru că nu am un cuplu, asta e. Îmi asum acest lucru!”, a mărturisit Hamude de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate