Hamude, prima reacție după ce fratele lui riscă să fie arestat în cazul scandalului spirtului contrafăcut: „Nu este un criminal!”

Hamude a oferit declarații în contextul scandalului spirtului contrafăcut în care tatăl și fratele lui sunt implicați.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Fratele lui Hamude urmează să fie dus în fața judecătorilor în cazul spirtului contrafăcut, după ce aseară s-a predat polițiștilor bucureșteni.


In articol:

Citeste si: Hamude amenință cu bătaia un concurent de la Puterea Dragostei! ”Ești smardoi, o dăm parte-n parte, în ring!”

Anchetatorii au descoperit că un număr de 14 persoane au decedat după ce au cosumat spirtul pe care fratele lui Hamude, Satar Abdul Dawoud, zis „Abed”, l-ar fi făcut. Din declarațiile mai multor inculpați implicați în scandal, se pare că fratele lui Hamude a avut această idee de afacere. De profesie medic, Abdul Dawoud ar fi vrut să profite de pandemia de coronavirus și de cererea mare de spirt, cu toate că unul dintre partenerii de afacere ar fi mirosit că e ceva putred la mijloc.

fara descriere

Citeste si: Ultimele clipe din viata unui iesean care a baut spirt: "Nu mai vad! Ma doare in interior!"

„Eu m-am certat cu Abed (Satar Dawoud, zis „Abed” – n.r.) din cauza faptului că acesta contraface spirt. Mi-a spus că nu e treaba mea și să tac din gură. În timp ce Abed turna alcoolul în butoiul albastru, o picătură mi-a sărit în ochi și m-a usturat toată ziua. Abed mi-a spus să nu mă spăl, că fac mai rău. Abed e doctor. În timp ce puneam capace la sticlele umplute cu lichidul fabricat, acesta îmi sărea pe piele și mi-a crăpat pielea pe mâini. În timp ce se fabrica spirtul, aveam o stare de rău. Domnul Abed are nevoie mare de bani, are datorii mari și, din cauza asta, m-a obligat să lucrez pentru el”, a spus Fuad Ahmmed în fața anchetatorilor.

Hamude, prima reacție după ce tatăl și fratele lui riscă să fie arestați în scandalul spirtului contrafăcut: „Nu este un criminal!”

Hamude este șocat de ceea ce se întâmplă în aceste momente în familia lui și este de părere că fratele său trebuie să plătească dacă va fi găsit vinovat.

fara descriere

Citeste si: Tatăl lui Hamude, arestat preventiv. Este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

„În cazul în care are vreo legătură cu tot ce s-a întâmplat, probabil că va plăti pentru asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu este un criminal și orice ar fi fi făcut, cu siguranță nu și-a dorit să facă acest lucru”, a declarat Hamude în exclusivitate pentru Știrile Kanal D. 

În ceea ce îl privește pe tatăl său, Hamude știe o altă variantă a poveștii.

„Tatăl meu nu a ajutat la crearea acestui spirt. Știu că este posibil să fi ajutat doar la distribuția lui”, a mai spus fostul concurent de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate