Hamude, tot adevărul despre boala care l-a determinat să plece din casa Puterea dragostei înainte de finală. "Am stat trei zile pe la spitale, în Istanbul"! EXCLUSIV

Hamude a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Surpriză uriașă pentru fanii lui Hamude la începutul acestei săptămâni! Atunci când toată lumea îl vedea în finala show-ului Puterea dragostei, stripper-ul a decis să plece din casă.

Imediat, bărbatul a spus și motivul retragerii sale neașteptate din emisiune. "Am niște probleme de sănătate, iar, în acest moment, doctorii mi-au zis că trebuie să am mare grijă", avea să își motiveze bărbatul decizia.

Citeste si: Temperaturi mai mici de zero grade Celsius și ninsori abundente! „Numai fenomene extreme”

Citeste si: Accident cumplit! Un tânăr de 20 de ani a murit după ce mașina lui a fost izbită de tren

Citeste si: Veste mare pentru fanii MPFM! Unul dintre cele mai iubite cupluri așteaptă un copil! Primele imagini cu burtica de gravidă

fara descriere

Hamude a făcut un hematom în casa Puterea dragostei! ”Avea cinci centimetri”

După câteva zile de stat în România, el a explicat mai pe larg ce s-a întâmplat în Turcia. Într-un live exclusiv, Hamude a povestit, în premieră pentru WOWbiz.ro, coșmarul prin care a trecut, culmea, de la o simplă joacă.

Hamude a făcut un hematom în casa Puterea dragostei, care ar fi putut fi extrem de periculos. ”La un moment dat, s-a făcut o glumă în casă, Benny s-a pus pe jos, iar eu m-am pus deasupra lui. Imediat, toți concurenții au venit deasupra noastră și s-au împins foarte tare. În momentul acela, în încercarea de a ieși de acolo, m-am lovit cu cotul de coastă. Am făcut o hemoragie internă ușoară, fără să îmi dau seama. După o vreme, am observat că aveam un hematom pe partea dreaptă și nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram șocat și eu! Am vorbit cu staff-ul și a doua zi, m-au dus imediat la control, la medic. La clinică, mi-au făcut o serie de investigații, un RMN și mi s-a dat rezultatul, un hematom de cinci centimetri, care putea să se mărească. Am întrebat dacă trebuia operat, dar mi s-a spus că este periculos, fiindcă hemoragia ar putea reporni. Am avut o problemă de sănătate, am stat trei zile pe la spitale prin Istanbul. Am decis să revin în țară, să mă tratez la medicii de aici, pe care îi și cunoșteam foarte bine, și, s-a dovedit a fi perfect. În București, mi s-a făcut o puncție, și încă una, iar acum, mă simt OK, dar trebuie să am grijă”, a spus Hamude pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate