Vedete

Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului, pentru o datorie de 3.000 de euro!

Din cauza unui credit contractat in 2013, Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului, pentru o datorie de 3.000 de euro!icon photo

La Judecatoria Sectorului 1, Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit. Pe 7 iunie 2018, banca la care psihologul a facut un credit de nevoi personale, in 2013, in valoare de 15.000 de lei (3.300 de euro), a cerut executarea silita a acestuia! Desi era decedat din 20 mai, Hanibal Dumitrascu a figurat ca debitor in dosarul inregistrat pe 7 iunie. (vezi din ce cauza s-a iscat scandalul dintre Hanibal Dumitrascu si Anamaria Prodan)

Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit. Judecatorii au respins cererea bancii creditoare

Pe 14 iunie, judecatorii au respins cererea de executare silita formulata de catre banca. „Respinge cererea de încuviinţare a executării silite ca neîntemeiată. Cu drept de apel exclusiv pentru creditoare, în termen de 15 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 14.06.2018.”, se arata in hotararea judecatorilor.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune