Vedete

Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului, pentru o datorie de 3.000 de euro!

Din cauza unui credit contractat in 2013, Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului, pentru o datorie de 3.000 de euro!icon photo

La Judecatoria Sectorului 1, Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit. Pe 7 iunie 2018, banca la care psihologul a facut un credit de nevoi personale, in 2013, in valoare de 15.000 de lei (3.300 de euro), a cerut executarea silita a acestuia! Desi era decedat din 20 mai, Hanibal Dumitrascu a figurat ca debitor in dosarul inregistrat pe 7 iunie. (vezi din ce cauza s-a iscat scandalul dintre Hanibal Dumitrascu si Anamaria Prodan)

Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit. Judecatorii au respins cererea bancii creditoare

Pe 14 iunie, judecatorii au respins cererea de executare silita formulata de catre banca. „Respinge cererea de încuviinţare a executării silite ca neîntemeiată. Cu drept de apel exclusiv pentru creditoare, în termen de 15 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 14.06.2018.”, se arata in hotararea judecatorilor.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune