Stiri

Hanibal Dumitrascu a murit. Incredibil, cum arata psihologul in tinerete FOTO

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica, la varsta de 54 de ani, in urma unui accident vascular suferit cu doar cateva zile in urma

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Hanibal Dumitrascu a murit. Incredibil, cum arata psihologul in tinerete FOTOicon photo

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica la Spitalul Universitar, dupa ce joi suferise un accident vascular. A fost operat de urgenta pe creier, insa din cauza unei hemoragii craniene, viata lui nu a mai putut fi salvata.

Hanibal Dumitrascu a murit la varsta de 54 de ani. Iar vestea disparitiei sale a socat pe multa lume, mai ales ca doar cu cateva zile inainte de a i se face rau, fusese in mai multe emisiuni tv ca invitat.


Prietenii lui Hanibal Dumitrascu au postat pe paginile de socializare cateva imagini cu acesta din tinerete. 

De altfel, si pagina de Facebook a lui Hanibal Dumitrascu a fost modificata la scurt timp dupa anuntul mortii sale, in una "In memoriam". 


Hanibal Dumitrascu s-a nascut la Ramnicu Sarat in urma cu 54 de ani. Era psiholog si profesor la Universitatea Bucuresti. Hanibal Dumitrascu a murit duminica dimineata, la Spitalul Municipal din Bucuresti.
 

Foto: Facebook

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune