Vedete

Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica: „Probabil ca se afla intr-o stare conflictuala una cu cealalta, chiar daca nu si-o asuma constient”

Acum aproape zece ani, Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica, sora ei mai mare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica: „Probabil ca se afla intr-o stare conflictuala una cu cealalta, chiar daca nu si-o asuma constient”icon photo

In 2009, Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica. In acea perioada, Monica era celebra, in timp ce Ramona se afla la inceputul carierei mondene. Dupa ce Ramona si-a facut mai multe operatii estetice, celebrul psiholog a diagnosticat-o pe sora mai mica a Monicai. „Cred ca o persoana care recurge la astfel de gesturi extreme vizavi de propriul corp are, in primul rand, o imagine scazuta despre sine, se confrunta cu o mare lipsa de incredere si cu nevoia permanenta de a se afla in centrul atentiei, indiferent de mijloace si costuri", a declarat Hanibal Dumitrascu. (vezi imagini emotionante de la inmormantarea lui Hanibal Dumitrascu)

Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica: "Exista in mintea ei o nevoie patologica de a atrage atentia"

„Deciziile ei de a-si modifica diverse parti ale corpului vor avea un efect, desigur, asupra starii ei sufletesti pe termen lung, iar amprenta se poate concretiza intr-o depresie. Pentru ca aceasta permanenta cautare in oglinda, de tip narcisist, a imaginii personale duce la o fragmentare a ei, la o descompunere, care nu face decat sa sporeasca neincrederea. Exista in mintea ei o nevoie patologica, as spune, de a atrage atentia. Mai este vorba si despre altceva: atunci cand nu te poti impune in societate, ca sa obtii un status solid la care ravnesti, iar aspectul fizic este ultima ta arma, asta nu te poate duce decat la un esec, mai devreme sau mai tarziu”, a mai spus psihologul.

Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica: "Este dificil sa iasa din umbra succesului atins de sora ei"

Acum aproape un deceniu, Hanibal Dumitrascu credea ca Ramona Gabor era invidioasa pe Monica. „Bineinteles ca si concurenta cu sora ei o determina sa ia astfel de masuri. Si probabil ca se afla intr-o stare conflictuala una cu cealalta, chiar daca nu si-o asuma constient. Si o doza de invidie si de a copia, intr-un fel sau altul, imaginea surorii ei, o poate impinge catre gesturi extreme, cum ar fi trei operatii estetice in aceeasi zi. Este dificil sa iasa din umbra succesului atins de sora ei, iar ea simte asta. Face demersuri fortate pentru a iesi in fata, are un comportament de tip nevrotic, o anxietate periculoasa. Spun asta pentru ca o persoana normala, aflata in armonie cu ea insasi, un om care are o minte sanatoasa, se respecta si se accepta exact asa cum este, nu recurge la modificari chirurgicale in serie. Totul are la baza lipsa increderii de sine”, mai declara psihologul care a decedat pe 20 mai, la doar 54 de ani.

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune