Hannelore a fugit din România! Imagini bombă cu blondina ispitită de Andi

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iuvbirii” a decis, de curând, să plece din România pentru o bucată de vreme.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, ea și-a luat o vacanță, alături de copiii din trupa ei de dans din Timișoara și s-au îndreptat, cu toții, spre Grecia.

Citeste si: Ce făcea Ben, fostul iubit al Dianei, în timp ce Aurel o înșela pe aceasta pe Insulă! Imaginile spun totul

Citeste si: Maria şi Aurel, confruntare pe Insulă după zvonul că au făcut dragoste: "De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?!"

Citeste si: Hannelore și-a pus silicoane? "Blonda din Thailanda" a afişat un decolteu de infarct în vacanţă!

În ultima perioadă, Hannelore, fostă concurentă la „Insula iubirii”, a trecut printr-o serie de transformări. Unele, spirituale, însă, cele mai multe fizice. Mai exact, Hannelore s-a decis să se bronzeze puțin – sau puțin mai mult, și-a deschis culoarea la păr și, chiar recent, a mers la medicul estetician pentru diverse intervenții, iar unii chiar bănuiesc că și-ar fi dăruit o minunată pereche de silicoane. Și se pare că rezultatul final nu este tocmai pe placul tuturor. Cu toatre acestea, focoasa blondină din Timișoara, una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, cea care a cedat ispitei Andi, chiar dacă nu a dorit să își asume pasiunea pe care o avea pentru respectivul bărbat, ținând cu dinții și de relația cu Bogdan (cel cu care s-a căsătorit doar pentru a divorța câteva luni mai târziu), a decis să plec eîn vacanță într-un loc în care să se bronzeze și, evident, să își expună formele de fotomodel pe care le are.

fara descriere

Extrem de activă în mediul online, Hannelore a făcut publice mai multe fotografii din vacanță, dovedind că are un corp pentru ca5re alte tinere ar face crimă. Și, culmea, printre cei care s-au înghesuit să înroșească butonul de like a fost și nimeni altul decât fostul ei soț, Bogdan Ionescu, semn că relația lor nu este, pentru totodeauna,. Pierdută și că, din nou, sunt cel puțin amici. De altfel, înauinte ca Hannelore să plece în Grecia, cei doi au ieșit, alături de mai mulți prieteni, iar acum rămâne de văzut doar dacă vor face anunțul împăcării.

 

După emisiune, Hannelore și Bogdan au divorțat

”Emisiunea la care am fost (Insula iubirii, n. red.) nu este una care să salveze vreun cuplu, ci doar să îl distrugă. Așa s-a întâmplat și cu mine și cu Bogdan. Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi. Acum sunt singură, fericită și extrem de ocupată din punct de vedere profesional. (...) Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre. Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleeme. Apăreau certuri, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea...”, sunt declarațiile făcute în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro de Hannelore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate