Hannelore de la Insulă, fotografia cu care și-a surprins fanii! FOTO

Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a pozat provocator pentru admiratori, dar a scăpat un detaliu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a pozat provocator pentru admiratori, dar a scăpat un detaliu. Dorind să pozeze natural, Hannelore s-a fotografiat în costum de baie, prilej pentru fani să observe burtica vedetei. Evident, majoritatea au apreciat ipostaza lui Hannelore, dar au existat și cârcotași, care au pus kilogramele în plus pe seama statului în casă pe timpul pandemiei. 

Citeste si: Tragedie uriașă în viața lui Brigitte Pastramă. A făcut anunțul cu ochii în lacrimi: „L-am găsit mort..”

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz! Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, din nou împreună. Mesajele care i-au dat de gol

Fosta concurentă de la ”Insula iubirii” debordează de energie după ce s-a reapucat de fitness, fiind implicată într-o mulțime de proiecte în Timișoara, orașul ei de baștină.

fara descriere

Hannelore și Bogdan de la Insulă au fost unul dintre cele mai controversate cupluri și au rămas în atenția fanilor și a presei chiar și după ce filmările s-au încheiat. În ciuda faptului că frumoasa dansatoare s-a îndrăgostit de o ispită, ea și logodnicul ei de la vremea respectivă au decis să își mai acorde o șansă și, de dragul anilor petrecuți împreună, s-au căsătorit. La doar câteva luni după nuntă, Hannelore și Bogdan s-au separat, după care s-au reîmpăcat, apropiații celor doi susținând că astăzi toate lucrurile sunt ok în familie.   

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate