Hannelore, prima declarație după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan: „Da, ne-am întâlnit...”

Hannelore Ulrich a vorbit despre împăcarea cu Bogdan, la câteva săptămâni după ce s-a aflat că cei doi au decis să divorțeze. Ce spune fosta concurentă a emisiunii „Insula tentațiilor”.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Hannelore și Bogdan, foștii concurenți ai emisiunii „Insula iubirii” au fost protagoniștii unui scandal care a durat luni întregi. După numai câteva luni de mariaj, cei doi au decis să pună punct căsniciei și fiecare să își vadă de viața sa.

În ultimele săptămâni, aceștia păreau că au ajuns la sentimente mai bune și toată lumea credea într-o împăcare, mai ales că își apreciau fotografiile de pe rețelele de socializare.

fara descriere

La scurt timp după ce Bogdan a dezvăluit că nu poate fi vorba de o împăcare, Hannelore a vorbit despre actuala relație cu cel cu care a avut o relație timp de peste șapte ani.

Citeste si: Maria Constantin, surpriză imensă de ziua ei de naștere! Familia și cei mai buni prieteni, alături de ea la Teo Show

Citeste si: Laurette Atindehou, disperată! Fratele ei, David, a dispărut

Citeste si: Gabriela Cristoiu, în doliu! Tatăl ei s-a dus în ceruri: ”Îți dau viață de la mine numai să trăiești acum!”

„E şi normal să rămânem în relaţii bune, nu crezi? Adică am stat aproape opt ani de zile împreună. Trăim în acelaşi oraş, cum ar fi să nu ne salutăm? Nu mai comunicăm ca înainte, dar vorbim. Deocamdată nu, dar nu se ştie ce ne rezervă viaţa. Nu se ştie niciodată.

Deocamdată nu se pune problema de nicio posibilă împăcare, pur şi simplu suntem într-o relaţie foarte bună. Da, ne-am întâlnit. Şi nu ne-am întâlnit singuri, ne-am întâlnit cu mai mulţi.

Hannelore are sentimente profunde pentru Bogdan

De comun acord a fost şi despărţirea şi cred că dacă ar fi cazul, vreodată, de vreo posibilă împăcare, ar fi de comun acord şi asta. Eu, despre Bogdan, voi vorbi frumos toată viaţa mea şi toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el, pentru că a fost primul bărbat din viaţa mea", a spus Hannelore pentru Antena Stars.

Concurenți ai unei emisiuni TV în care și-au testat iubirea, Hannelore Ulrich a pus la un pas de a-l lăsa pe Bogdan Ionescu pentru ispita Andy. Fosta concurentă a suferit extrem de mult, după ce a fost pusă la zid de către telespectatori.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate