Haos la ”Puterea Dragostei”! Iancu se sărută cu Denisa, Ella îl vrea pe Jador... dar se pupă între ei! Avem dovada

”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, o emisiune în care personajele din casă sunt, uneori, imposibil de înțeles, iar ramificațiile dintre cei de acolo sunt mai stufoase ca dinastiile regale europene.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De curând, provocați, Iancu și Denisa au făcut schimb de sărutări cât se poate de fierbinți, momentul părând să le placă amândurora. Pe celalaltă parte, Ella încă pare să jinduiască la Jador... Și, pare-se, se consolează cu Iancu.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

Citeste si: Iancu și Denisa de la Puterea Dragostei s-au sărutat, dar nici Deea și Ricardo nu s-au lăsat mai prejos! Avem IMAGINILE

Citeste si: Motivul șocant pentru care Ella de la Puterea dragostei și-a pus silicoane. ”Am aflat la mamografie că am un nodul la sânul stâng” EXCLUSIV

Mai exact, Iancu și Ella de la ”Puterea Dragostei”, deși nu prea vor să se afle, par să împartă mai mult decât o prietenie strânsă. În sensul de amiciție...

Nu de altceva, dar în urma unei provocări care a avut loc zilele trecute, cu puțină rușine, dar dorință în suflet, Denisa și Iancu s-au sărutat îndelung. Pe de altă parte, Jador și Ella de la ”Puterea Dragostei” au trăit o poveste de iubire intensă, care s-ar fi consumat mai mult în spatele camerelor. Cei doi concurenți susțin că nu își mai doresc o relație, însă se tachinează în permanență, iar sentimetele Ellei de la ”Puterea Dragostei” par să fie destul de clare când vine vorba de manelist.

fara descriere

Iar cum nici Iancu, nici Ella nu par să se bucure de succesul pe care și-l doresc în plan amoros, de ceva vreme par foarte dispuși să se ”consoleze” reciproc. Iar de curând, pare-se, au și făcut-o. Mai exact, a apărut o imagine care pare că cei doi au făcut ”schimb de fuide”, la modul pasional, iar Ella, aflată în planul îndepărtat al imagini, cu ruj roșu pe buze, se uită galeș după Iancu de la ”Puterea Dragostei”, acesta având, pe gât, un semn cât se poate de explicit, urmele de ruj fiind evident făcute de brunetă.

fara descriere

Ella de la ”Puterea Dragostei”, aproape goală pentru Culiță, fratele lui Iancu

Cu toate că acum pare să se bucure de atingerile discrete ale lui Iancu, Ella de la ”Puterea Dragostei” apucase să fie suficient de apropiată și de Culiță Sterp, fratele concurentului. ”I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută... Adică avea un maieu atât de transparent încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat... Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin”, ne-a spus, în exclusivitate Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce. Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vine pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate