Hazard, grăsan mic ce ești! Un primar din Belgia râde de fotbalistul care a plecat de la meci ca să-și ia un burger.

Edilul orașului Middelkerke l-a luat peste picior pe Eden Hazard, starul lui Real Madrid și căpitanul naționalei Belgiei, și l-a numit un „om mic și gras” într-un interviu acordat publicației flamande Krant van West-Vlaandern.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Politicianul Jean-Marie Dedecker a fost extreme de dur cu atacantul lui Real Madrid, care a fost pus într-un con de umbră pe Santiago Bernabeu după venirea lui de la Chelsea în 2019.

Primarul belgian despre Eden Hazard: „Încă îl mai văd fugind să-și ia un hamburger lângă stadionul King Baudouin.”

 Un primar din Belgia râde de fotbalistul care a plecat de la meci ca să-și ia un burger (1)

Primarul orașului Middelkerke, Jean-Marie Dedecker

[Sursa foto: Facebook: Jean-Marie Dedecker]

Căpitanul naționalei de fotbal a Belgiei a fost subiectul multor glume despre „grăsuți” în ultimii ani, mai ales după pauzele competiționale, când se întorcea la antrenamentele lui Real Madrid mai „împlinit”.

Totuși, nicio persoană publică nu s-a distrat pe seama lui Eden Hazard cum a făcut-o Jean-Marie Dedecker, un prima din nordul Belgiei.

„Toată presa se plânge de el”, le-a spus primarul în vârstă de 69 de ani jurnaliștilor de la Krant van West-Vlaanderen.

„De fapt, el este doar un om mic și gras care a fost îngrășat de sistem și bani.”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Jean-Marie Dedecker și-a adus aminte de un episod cel puțin umilitor din 2011, pe vremea când Hazard juca la Lille, în Franța.

Atacantul a fost exclus din lotul naționalei Belgiei pentru două meciuri, după ce selecționerul de atunci, Georges Leekens, l-a scos de pe teren în timpul unui meci de calificare pentru Euro 2012, disputa împotriva Turciei. Hazard a părăsit cu totul stadionul ca să-și facă o poftă.

„Încă îl mai văd fugind după ce l-a înlocuit Georges Leekens ca să-și ia un hamburger lângă stadionul King Baudouin”, a adăugat primarul orașului Middelkerke.

Citeste si: O fană îndrăznește să-l iubească în timp ce alții îl urăsc. Cum a reacționat Kylian Mbappe la încurajările unei fetițe de 8 ani?

Eden Hazard despre momentul jenant din 2011: „Asta este legenda mea în naționala Belgiei.”

 Un primar din Belgia râde de fotbalistul care a plecat de la meci ca să-și ia un burger (1)

Eden Hazard, căpitanul naționalei de fotbal a Belgiei

[Sursa foto: Facebook: Eden Hazard]

Hazard, numit cândva de bucătarul Belgiei, Wym Casteleyn, „cel mai lacom” jucător al naționalei, face haz de necaz când își aduce aminte de fuga de la stadion.

„(Burgerul) A fost cu sos Andaluzian. A fost dintotdeauna sosul meu preferat”, le-a spus Hazard celor de la publicația belgiană RTBF într-un interviu din 2019.

„Am niște cazane în Londra. O rog pe mama să-mi aduc de fiecare dată niște sos când vine în vizită.”

„În acea noapte am făcut un lucru stupid dar acum glumim despre povestea cu hamburgerul. Este, fie spus între ghilimele, legenda mea în naționala Belgiei.”

Citeste si: Antrenorul „paranormal” a visat că va da lovitura și la Cupa Mondială. Roberto Mancini a văzut cine va fi eroul Italiei din finală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies