Horia Brenciu a dat vestea pe care o aștepta toată lumea! „Am parte de un nou început, unul plin de emoții”

Horia Brenciu a anunțat că se întoarce ca jurat. Artistul este încântat de acest nou început. Vestea a dat-o chiar el pe pagina lui de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Horia Brenciu a anunțat că se va întoarce ca jurat la emisiunea Vocea României. Celebrul artist este extrem de încântat și abia așteaptă să trăiască din nou această experiență.

Mesajul publicat de Horia Brenciu

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll).

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor... De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor... 🙂

Citeste si: Lovitură de teatru! Florin Pastramă și Brigitte au trimis invitații la nuntă prietenilor și rudelor Ralucăi Podea! Blonda a luat foc: „Ești penibil!”

fara descriere

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place”, a anunțat Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate