Horia Brenciu a pierdut lupta cu kilogramele! Cum arata artistul in tinuta sport? VIDEO EXCLUSIV

Horia Brenciu a pierdut lupta cu kilogramele in plus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Horia Brenciu este adeptul ideii ca talentul este direct proportional cu numarul kilogramelor, tocmai de aceea majoritatea tenorilor de succes sunt supraponderali. Din acest punct de vedere, Brenciu nu-si poate reprosa nimic: este talentat, plinut si fericit.

Recent, paparazzii WOWbiz.ro au adus imagini noi in sprijinul acestei afirmatii. Vedeta a fost surprinsa intr-un centru comercial intr-o tinuta sport, oarecum neobisnuita pentru el, insa care ii scotea in evidenta si mai mult cat este de „rotunjor”. Asa se face ca geaca de firma a artistului a devenit neincapatoare pentru fizicul „proeminent” al acestuia.
Situatia nu a putut fi salvata nici de pantalonii sport stransi pe glezna, nici de sapca trasa pe ochi si (cum era de asteptat), nici de incaltamintea de culoare albastra.

Horia Brenciu nu este un mare impatimit al dietelor alimentare, cu toate ca in urma cu vreo 15 ani a reusit sa slabeasca 23 de kilograme intr-un timp record. Pe vremea aceea, Brenciu nu mai era un nume la mare cautare nici in muzica si nici in televiziune. Si in urma cu 4 ani, cantaretul a reusit sa slabeasca 8 kilograme, facand o figura frumoasa vara, la plaja. Dupa venirea sezonului rece, lucrurile s-au intors „la normal” si in ceea ce priveste greutatea lui Brenciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate