Horia Brenciu a povestit cum a ajuns să-l adopte pe Toma, fiul lui: „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze”

Horia Brenciu a vorbit despre familia lui și despre Toma, fiul pe care l-a adoptat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

horia brenciu

Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, au patru copii: Mina, fiica pe care o au împreună, Maria și Andreea, fiicele ei din prima căsătorie și Toma, băiețelul pe care l-au adoptat.

Horia Brenciu a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum au ajuns el și soția lui, Alice Dumitrescu, să îl adopte pe Toma, fiul lor, dar și despre cele două fiice de 20 și de 28 de ani ale soției lui.

horia brenciu si copiii

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui…”, a declarat Horia Brenciu în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

baiat horia brenciu

Horia Brenciu, despre Toma, fiul adoptat

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a mai povestit Horia Brenciu. 

Citeste si: Adele nu se mai oprește din slăbit! Imaginile cu ea la plajă i-au șocat pe fani: „Nu arată prea bine”

Întrebat ce ar face dacă micuțul Toma ar vrea să-și cunoască mama natural, Horia Brenciu a spus că ar fi de acord. „Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a spus artistul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate