Horia Moculescu, probleme grave de sanatate. Celebrul compozitor se chinuie sa se tina pe picioare

Horia Moculescu are probleme grave de sanatate. Celebrul compozitor s-a operat, insa starea lui nu s-a ameliorat.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Horia Moculesu, in varsta de 81 de ani, are dureri ingrozitoare. El s-a operat la picior si, contrar asteptarilor, nu s-a rezolvat nimic. El are o problema la piciorul stang si se deplaseaza cu greu. In ciudat starii lui, Moculescu incearca sa nu se lase doborat si sa aiba grija de casa in continuare. 
 
„Tocmai datorită credinţei, deşi am trecut prin multe şi grele de-a lungul vieţii, unele chiar infernale, niciodată n-am fost tentat să mă salvez prin fapte blamabile: prin furt, prin delaţiune sau chiar prin lene. Cu toate că, de foarte multe ori, m-am acuzat c-am fost leneş, dar, de fiecare dată, au existat nişte circumstanţe care m-au grevat, deci n-a fost o lene deliberată.
 
Uite, inclusiv în prezent mi se întâmplă să mă acuz de lene. De exemplu, de vreo 9-10 ani, am o problemă la laba piciorului stâng. Am fost operat, dar nu s-a rezolvat nimic. Din pricina disconfortului, nu pot să mai dorm bine, iar asta îmi seacă toată energia. Mă descopăr, în multe zile, lâncezind aşa, pe o bergeră, cu piciorul întins, conform recomandării medicilor – da’ atât stau cu el întins, de-o să-mi rămână definitiv drept!  Cu toate astea, încerc, în continuare, să-mi duc viaţa dincolo de lenea impusă de circumstanţe. De pildă, m-am păstrat şi azi un om foarte gospodar. În sensul că pun lucrurile în maşina de spălat – de călcat se ocupă însă menajera -, gătesc, spăl vasele imediat, şi când gătesc, şi când mă­nânc… Un om cu-adevărat leneş, în situa­ţia mea, s-ar complăcea, lăsând în urma lui un munte de vase”, a declarat Horia Moculescu într-un interviu acordat Formula As.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate