Horia Tecău a rămas fără fotomodeală!

Horia Tecău, cel mai bun tenisman român al momentului, a trăit, timp de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste cu un superfotomodel originar din Brazilia, Natalia Borges, relația lor încheindu-se, însă, brusc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, deși cei doi păreau să fie îndrăgostiți până peste cap, se pare că relația lor nu a fost atât de frumoasă precum lăsau conturile de socializare ale lor să se vadă, Horia Tecău rămânând fără superba Natalia Borges.

Citeste si: Horia Tecău a fost în excursie în Munţii Făgăraş, unde a fost înconjurat de măgăruşi: „Sunt cei mai prietenoşi pe care i-am văzut vreodată!” FOTO

Citeste si: Horia Tecău a înlocuit-o pe Andreea Raicu cu un superb fotomodel brazilian! Natalia, noua lui iubită, arată senzaţional în costum de baie! FOTO

Citeste si: Horia Tecau, la un pas sa renunte la tenis! Problemele de sanatate l-au pus la pat pentru cateva luni bune! Cand s-a intamplat asta

Culmea, susțin sursele noastre, după ce s-aui despățit, fotomodelul brazilian a decis să se întoarcă în brațele fostului ei logodnic, un milionar cunoscut din New York, proprietar al mai multor cluburi de fițe și hoteluri de lux pe care le-ar deține în metropola americană.

fara descriere

După ce a adus-o în România pentru a-i prezenta țara lui de baștină, după ce a declarat în mai multe interviuri că, în plan personal, este în sfârșit fericit, Horia Tecău a avut parte de o dezamăgire cruntă cu privire la frumoasa femeie de lângă el. Ba chiar, susțin sursele noastre, între cei doi nu a avut loc o răcire treptată care să ducă la concluzia că, de fapt, nu au un viitor împreună, ci totul s-a schimbat brusc, de pe o zi pe alta.

fara descriere

Horia Tecău și fotomodelul Natalia Borges, relație de câteva luni

Horia Tecău (34 de ani) a trăit pentru câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul brazilian Natalia Borges (33 de ani). Natalia Borges are 33 de ani, a apărut de mai multe ori în faimoasa revistă Sports Illustrated, ediția dedicată costumelor de baie. Natalia Borges este faimoasă pentru ședința foto pe care a făcut-o alături de un crocodil, la New Orleans și are zeci de mii de fani pe rețelele sociale, iar alături de Horia Tecău a vizitat și România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate