Horoscop chinezesc 2022 pentru Tigru. Ce îi așteapă în Noul An Chinezesc: Dragoste, sănătate, bani și carieră

Tigrul reprezintă respectul, forța și puterea de a conduce. Să vedem ce au pregătit astrele zodiei Tigru în Anul Nou Chinezesc.

horoscop chinezesc 2022 tigru
Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Anul Tigrului de Apă este un an extrem de favorabil pentru nativii din Tigru, care se vor simți tenace, feroce și gata de atac. Anul 2022 va fi încununat de succes, dacă vor face față luptelor interioare cu care se vor confrunta.

Totodată, Noul An Chinezesc le va aduce Tigrilor mult noroc de bani, bunuri materiale, case și alte avuții.

Dragoste 2022 Tigru

Zodia Tigrului înseamnă protecție și siguranță. Iar acest lucru este exact ceea ce ei oferă în viața de zi cu zi în special în relațiile amoroase. Astfel, anul 2022 le va aduce numeroase ocazii de a își arăta dragostea. Le sunt pregătite surprize de toate felurile și sigur vor avea parte de experiențe greu de uitat. Dacă vorbim despre nativii Tigru ce deja își împart viața și căminul cu cineva, se află într-o relație stabilă și de lungă durată sau sunt căsătoriți, anul 2022 poate aduce obstacole în viața lor de cuplu.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 2022. Previziuni astrale pentru Noul An Chinezesc al Tigrului de Apă 2022

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sănătate 2022 Tigru

În 2022, nativii Tigru se simt mai în formă decât oricând. Corpul pare să îi ajute și să nu se lase doborât! Cu toate acestea, ar fi de dorit să nu îl neglijeze crezând că se descurcă singur și să îi ofere o alimentație echilibrată, bogată în vitamine și nutrienți. Iar pe lângă alimentație, nativii trebuie să acorde atenție programului de somn și să nu uite să ia pauze și să se recreeze când simt nevoia.

Bani 2022 Tigru

Banii se vor câștiga și se vor și investi cu mare grijă, însă nu fără compromisuri și mult efort. Pentru acești bani și aceste investiții nativii sunt nevoiți să muncească enorm. Însă, la ce trebuie să fie deosebit de atenți sunt sacrificiile și compromisurile la care ei trebuie să recurgă, deoarece pot câștiga pe o parte și pierde semnificativ pe alta.

Nativii este necesar să găsească echilibrul vieții lor profesionale.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022: BANI ȘI CARIERĂ. Ce zodii ating succesul în noul an

Carieră 2022 Tigru

Cariera pentru cei născuți în zodia Tigrului, cel puțin în anul următor, va avea o perioadă de stagnare. Nativii nu își vor mai dori să evolueze pe plan profesional ci mai degrabă să tragă toate resursele din punctul în care sunt acum. Acest lucru nu este neapărat un lucru negativ, însă poate forma regrete în anii următori.


Sursă: horoscop.kudika.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies