Horoscop Evaluare națională 2019. Ce planete marchează cele două zile de examene

Horoscop Evaluare națională 2019. Cum vor fi din punct de vedere astrologic zilele de 18 iunie și 20 iunie

Autor: C.L.

In articol:

Cum vor fi în plan astrologic zilele în care absolvenții clasei a VIII-a vor da Evaluare Națională 2019, adică 18 iunie (examenul la română) și 20 iunie (examenul la matematică), conform specialistului în astrologie Ion Burculeț.

Astrologic, pentru prima probă este o zi echilibrată și care conferă, din punct de vedere psiho-emoțional, determinarea specifică Capricornului indiferent de semnul zodiacal în care sunt născuți cei care susțin examenul. Dinamica, intuiția, memoria și modalitatea de expunere sunt elementele care vor caracteriza această zi guvernată de planeta Marte și care, prin ecuația ei astrologică conferă dorința de a promova astfel încât și capacitatea de concentrare este maximă pe întreg parcursul desfășurării probelor. Un aspect important îl constituie faptul că nu există acele elemente care pot bloca, dispersa atenția și alte inconveniente vizibile.

Latura organizatorică este bine pusă la punct și se vor nuanța operativitatea cadrelor didactice care vor desfășura toate aceste acțiuni. Să nu uităm totuși că prezența Soarelui în constelația Gemeni va activa ecuația si potențialul mental cu efort susținut astfel încât inspirația va fi la ea acasă fără probleme.

Implicit ascendentul demarării acțiunilor în sine va propulsa dinamica Soarelui ca și formă de manifestare și va fi o zi favorabilă susținerii probei la limba si literatura română!

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Horoscop Evaluare națională 2019. Ziua de 20 iunie, când va avea loc testarea la matematică, vine cu încărcătură emoțională

20 iunie, când va avea loc cea de a doua probă pentru admitere vine cu o ușoară încărcătură emoțională conferită de aspectul neoptim Uranus-Lună și care, prin simbolistica de quadratură afectează ușor potențialul concentrării și a determinării în direcția focusării întregului potențial. Dacă luăm în calcul faptul că proba are loc la testarea cunoștințelor la matematică, deși Soarele în continuare își menține traiectoria în constelația Gemeni și focusează intelectul, pot exista

la anumiți candidați, în prima oră de desfășurare a examenului o incertitudine minoră.

 Dincolo de toate aceste elemente de normalitate, cel mai important aspect este nuanțat de agitația interioară care se va manifesta de la copil la copil și care poate duce spre activarea stării, nu neapărat emoționale, cât dispersia în mai multe direcții și pe mai multe planuri.

Ca și organizare, a doua zi de concurs poate aduce o scindare sau o defecțiune tehnică, ce poate să amâne foarte puțin startul competițional! Dacă luăm în calcul mijloacele de supraveghere sau alte elemente care au directă legătură cu tehnica și simbolistica lui Uranus într-o astrogramă, atunci întreg profilul emoțional ca formă de manifestare poate fi încorsetat și dăunează aspectului de concentrare la activitățile efective care să ducă la rezultatele dorite atât de părinți dar și de către competitori, mă refer la elevi.

Citeste si: Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzată sâmbătă, 29 iunie. Câștigătoarea sezonului cinci va fi anunțată în direct!

Citeste si: Horoscop Bacalaureat 2019! Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor, conform astrologului Ioan Burculeț

Nu sunt alte elemente care prin natura lor să aducă nuanțe de negativitate, însă evident aici va trebui să se aibă în vedere astrograma, atât cea la general a nativilor participanți la Evaluare naționala 2019, dar și astrograma acestora individualizată. Dincolo de întreg climatul favorabil din cele două zile în care se vor desfășura probele, un factor de importanță covârșitoare și ultimul cuvant îl va avea totuși astrograma individuală.

Și chiar dacă examenele vor avea loc după fenomenul de Luna plină din ziua de luni 17 iunie,  efectele nu pot scinda mult rezultatele și capacitatea, rezonanța individuală a fiecărui elev în parte. Fiecare ne naștem cu un Destin predefinit în care se observă pe traictoria evolutivă fiecare eșec sau realizare independente de voința noastră și nu ne stă în putință decât să descreștem în intesitate anumite efecte mai puțin plăcute sau să le creștem în intensitate pe cele plăcute sau care conferă constructivitate ca și formă de manifestare.

În concluzie, astrologia definește vibrațiile celor două zile, independente de voința participanților ca fiind favorabile în contextul susținerii de examene, dincolo de gradul lor de dificultate și fondul în sine!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Variola maimuțelor, un motiv de îngrijorare pentru români?! Medicul Adrian Marinescu explică care sunt cele mai afectate categorii de pacienți | EXCLUSIV

Românii, campioni la risipă! În timp ce unii o aruncă la gunoi, alții își cumpără mâncarea "pe caiet"! Economiștii atrag atenția: "Cumpătarea e considerată...

Noi schimbări în Codul Rutier! Titi Aur a explicat care sunt categoriile de șoferi ce produc cele mai multe accidente din România | EXCLUSIV

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

MOARTEA lui Vladimir Putin! Informație de ultimă oră despre liderul de la Kremlin

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Vladimir Putin a avut cancer în urmă cu mai mulți ani. Cine a făcut dezvăluirea incredibilă

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies