Horoscop februarie: Zodii care dau lovitura în această lună! Vor avea noroc în dragoste

Horoscop februarie. Exista trei zodii care dau lovitura în această lună. Februarie, cunoscută ca luna iubirii, vine cu numeroase surprize pe plan sentimental în special pentru urmatoarele zodii: Taur, Gemeni și Leu.

Distribuie pe:

Horoscop februarie: Zodii care dau lovitura în această lună! Vor avea noroc în dragoste

Horoscop februarie: multă iubire pentru aceste trei zodii


In articol:

Luna februarie se anunță excelentă pentru Lei și Gemeni, mai ales pentru acei nativi care nu și-au găsit până acum sufletul pereche. Taurii au si ei parte de câteva zile extrem de interesante pe plan amoros, în special după data de 14 februarie.

Horoscop februarie. Leii și Gemenii sunt și ei favorizați de schimbări pe plan sentimental. Leii e posibil să fie ceruți în căsătorie sau să fie ei cei care fac cererea, în timp ce nativii din Gemeni își reînnoiesc jurămintele de dragoste.

Horoscop februarie: Zodii care dau lovitura în această lună! Vor avea noroc în dragoste

Horoscop februarie. Nativii din Capricorn au șanse să se îmbogățească în februarie

Berbecii au o lună excelentă în februarie. Se vor schimba o serie de lucruri pe plan profesional, în special în prima parte a lunii.

Horoscop februarie. Nativul din Rac are parte de o lună februarie plină de surprize din toate punctele de vedere. Aceștia se reîntâlnesc cu persoane pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme și vor fi extrem de fericiți în jurul lor.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Fecioarele se concentrează în această perioadă doar pe carieră, ba chiar se poate spune că e o lună spumoasă pentru ele.

Horoscop februarie. Nativii din Balanță aleg să se dedice în totalitate familiei în luna februarie. Acestea vor munci din greu pentru a restabili anumite legături pe care le consideră pierdute.

Citeste si: HOROSCOP sănătate 2020. Zodiile care vor avea probleme mari

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Cei mai pasionali și loiali iubiți. Zodii de bărbați care merită atenția oricărei femei

Citeste si: Care sunt cele mai SUFLETISTE ZODII din horoscop - Peștii sunt pe primul loc

Scorpionii descoperă în luna februarie că au fost trădați la un moment dat, iar acest lucru îi deranjează destul de tare. Nativii din Săgetător trec la sentimente mai bune față de anumite persoane, chiar persoane din familie de care s-au îndepărtat de ceva timp.

Horoscop februarie. Nativul din Capricorn se concentrează în februarie asupra situației financiare. Acestea au șanse mari să se îmbogățească.

Vărsătorii au parte în luna februarie de multe drumuri în interes de muncă și nu e exclus să treacă granițele țării.

Horoscop februarie. Peștii au parte de surprize din partea rudelor, în timp ce colegii de serviciu le vor face zile fripte. Aceștia trebuie să aibă mare grijă în fața căror persoane se destăinuie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate