Horoscop luna mai 2019. Surprize, dar și lovituri pentru câteva dintre zodii

Autor: A.M.

In articol:

WOWbiz.ro îți prezintă horoscopul lunii mai 2019 pentru zodiile Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop luna Mai 2019 Berbec:

Luna Mai 2019 pentru nativii zodiei Berbec va fi marcată în proporție de 70% de fluctuații pe direcția financiară/profesională, aici vă veți focaliza toată energia pentru a rezolva unele probleme ce s-au acumulat după luna Mai a anului 2018.
Partea bună este că Uranus alături de Luna Nouă în 5 Mai vă aduce o nouă percepție a valorilor, ceva sau cineva vă poate inspira pentru a începe să cereți mai mult de la voi. Vor fi nativi care, evident, vor fi împinși de Univers tocmai pentru a lua decizii radicale, înaintarea demisiei, ruperea unor contracte.
Aceste previziuni sunt valabile mai ales în perioada 10-15 Mai, când Marte, guvernatorul vostru, va fi în opoziție cu Jupiter retrograd.

Dacă aveți de susținut examene, interviuri, testări în aceaste zile, vedem să fiți foarte tensionați, irascibili, riscând a pierde scopul pentru care v-ați pregătit de câteva săptămâni.

Horoscop luna Mai 2019 Taur:

Voia bună se pare că este întreruptă de micile altercații ce se resimt din partea lui Marte la adresa lui Jupiter retrograd, care dorește siguranță, stabilitate, evoluție financiară, ceea ce în acest moment nu se regăsește în viața voastră.

Dacă la alții ideea de bani este mai mult psihică, la Tauri în luna Mai este o realitate, întrucât în proporții de 70% din timp veți avea de efectuat tranzacții, o să vă întâlniți cu persoane noi, care vedem să vă rămână alături în următorii 7 ani. Așadar, în Mai nu este bine de stat în casă, de amânat de pe o zi pe alta proiectele de viitor, ele trebuie demarate cât mai curând, dacă s-ar putea pe 5 Mai, astfel încât să aveți imortalizat momentul de Lună Nouă.

Horoscop Mai Gemeni:

Luna Mai 2019 pentru nativii Gemeni aduce provocări pe sfera sănătății, se reactivează, începând cu faza de Lună Nouă din 5 Mai, problemele ce v-au atras atenția de anul trecut În fond, cauza energetică a acestor nemulțumiri este sectorul profesional/financiar, plus că Lilith din data de 3 Mai intră pentru 9 luni în casa carierei.
Multor Gemeni care își caută loc de muncă între 5-12 Mai, astrologul le recomandă să aibă răbdare, doar așa o să se așeze mai repede lucrurile, dacă veți dori să forțați nota, acest zbucium interior se va amplifica de la o zi la alta, conducând în final la amânări, fiți mai încrezători în voi.

Horoscop Mai Rac:

Mulți Raci ce au trecut prin momente tensionate pe sfera sentimentală vor începe să cunoască alte dimensiuni în dragoste, acceptând mai ușor indiferența celor din jur, tolerând faptul că ceilalți nu sunt obligați să ofere la fel ca voi. Pe opoziția Marte-Jupiter retrograd de pe case de psihic/sănătate, nu vă va fi foarte ușor să acceptați aceste provocări ale Universului, însă nu veți avea cum să evitați nimic. Tot ce vă nemulțumește până pe 16 Mai vă demonstrează că acolo mai aveți de lucrat.

După 16 Mai, zeul războiului intră în semnul vostru pentru următoarele 2 luni, ceea ce poate să complice pentru unii nativi raportul cu exteriorul, întrucât veți avea tăria de caracter pentru a-i înfrunta pe cei care vă aduc suferință, neplăceri, durere etc.

Horoscop Mai Leu:

Luna Nouă din 5 Mai, combinată cu intrarea recentă a lui Uranus în casa a X-a, vă face să vă îndreptați atenția către noi domenii de activitate.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Poate chiar o să vă gândiți să vă reprofilați, dacă este cazul. Se mai pot vedea șanse mari de avansare, promovare, ieșire în prim plan, asumare a unui talent la un alt nivel, astfel încât să apară venituri suplimentare în cont. Evident, rezultatele muncii inițiate acum se vor vedea cel mai probabil în toamnă, între Septembrie-Noiembrie, dar până atunci trebuie disciplină și schimbarea viziunii față de responsabilitate. Mercur din 6 Mai până pe 21 a lunii amplifică ceea ce am descris mai devreme.

Horoscop Mai pentru Fecioară:

Faza de Lună Nouă din 5 Mai deschide pentru voi noi tendințe pe partea psihică, socială, o să vă faceți mai ușor remarcați în societate, o să asimilați mai repede informații, posibil chiar să vă înscrieți la examene, să începeți programe de perfecționare, să căutați mijloace prin care să vă afirmați pe plan internațional cu un talent etc.

Cert este că eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade, aceste confirmări vă motivează să mergeți mai departe. Dacă pregătiți o lucrare științifică, vedem ca în Mai 2019 să aveți parte de inspirație, ajutor de la persoane ce sunt specialiste în domeniu, să începeți astfel să îndrăgiți domeniul pe care îl aprofundați.

Horoscop Mai Balanță:

Pentru voi este ceva atipic tot acest interval, întrucât vă este extrem de greu să lucrați cu partea de intuiție, sensibilitate, detașare în același timp.
Casa a VIII-a, a misterelor, a problemelor financiare, a morții și a renașterii, este până pe 22 Mai activă, ceea ce este în perspectivă un element bun, însă pe moment este extrem de greu de perceput și depășit. Avantajați sunt cei care prestează activități spirituale, întrucât au mai lucrat până acum cu aceste elemente. Cu toate că sunt sub influența lui Uranus suprapus peste faza de Lună Nouă din 5 Mai, și a Lunii Pline din 19 Mai, totul este greu de dus psihic de către aceștia. Să nu uităm faptul că în casa a IV-a, a sufletului, trecutului karmic avem 2 malefici suprapuși peste Nodul Sud, care în fiecare moment doresc rezolvarea karmei de neam, elucidararea problemelor ce se țin de generații în familia voastră.

Horoscop Mai Scorpion:

Până pe 22 Mai Soarele se află în casa căsătoriei, ridicând predispoziția de a oficializa relația de cuplu, de a concepe un copil, de a rupe relații afective care nu vă mai fac fericiți.

Pe 5 Mai are loc faza de Lună Plină din Taur, de aceea vedem să fiți captivați de o poveste de dragoste neașteptată, să luați în fond unele decizii pripite ce vă pot afecta imaginea, banii, relația creată în timp. În funcție de ceea ce veți alege să trăiți în prima parte a lunii, după 19 Mai, odată cu faza de Lună Plină din semnul vostru, veți fi mai determinați ca niciodată să implementați acele decizii. Mai vedem unele amenințări venite din partea lui Marte în opoziție cu Jupiter retrograd pe casa banilor, a divorțului, a pierderilor neașteptate, de aceea există șansa între 7-16 Mai să intrați în posesia unui secret ce vă poate destabiliza moral/financiar.

Horoscop Mai Săgetător:

Dacă veți căuta un loc de muncă între 5-7 Mai/17-20 Mai, șansele de a găsi sunt de peste 90%.

Dacă activați pe cont propriu, schimbările apărute pe segmentul financiar în Aprilie 2019 se pare că vă vor determina să acționați cu mai multă frică, întrucât nu doriți să mai repetați acele probleme. Pe partea de sănătate, faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce predispoziția de a se reactiva problemele din ultimele 12 luni.

Tocmai de aceea între 7-16 Mai, pe opoziția Marte-Jupiter retrograd, există predispoziția de a da cărțile pe față, de a vă face singuri dreptate.

Horoscop Mai Capricorn:

Mulți nativi nu vor mai înțelege ce se întâmplă cu ei, întrucât se simt nefericiți, prinși într-un joc care își schimbă regulile de la o oră la alta, fapt care aduce epuizare, stres, agitație psihică, lene, detașare, depresie, nemulțumire etc..
La toate aceste stări se mai acumulează și opoziția pe case de sănătate Jupiter retrograd-Marte, ce are loc între 7-12 Mai, de aceea o să simțiți nevoia de a fugi de tot ce implică responsabilitate. Evident, și voi ați contribuit de-a lungul anilor la accentuarea acestor stări care acum vă trag înapoi.

Pe 5 Mai 2019 are loc faza de Lună Nouă în casa iubirii, a copiilor, a creativității. Acest surplus energetic aduce în viața Capricornilor singuri persoane noi, menite să rămână în sufletul vostru în următorii 29-30 de ani.

Horoscop Mai Vărsător:

Nativii Vărsător încep luna Mai 2019 cu vești bune pe partea de familie, apare încă din primele zile o veste bună din punct de vedere financiar, ce vă poate schimba perspectivele în următoarele 9 luni în ceea ce privește căminul.
Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce vești neașteptate din partea rudelor, existând predispoziția de a vă invita la evenimente ce se pot desfășura în timpul anului 2019. Dacă doriți să concepeți un copil, Marte din casa iubirii, a dragostei, poate să aducă această oportunitate, în special în intervalul 9-14 Mai.

Există și Vărsători care au dat curs unor relații extraconjugale în ultimele luni, acolo totul se poate complica, întrucât există riscul ca o persoană comună vouă să afle de acea idilă sau să apară un copil pe neașteptate.

Horoscop Mai Pești:

Poziționarea micului benefic în Berbec, până pe 16 Mai, aduce oportunitatea de a încheia contracte avantajoase pe partea profesională dacă activați pe cont propriu sau sunteți răsplătiți în funcție de procentul obținut din vânzări.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, șansele de a-l obține sunt de peste 90%, mai cu seamă între 16-25 Mai. Faza de Lună Nouă din 5 Mai aduce în viața voastră vești despre un examen ce vă poate aduce o poziție mai bună la locul de muncă.

Pe plan sentimental, după 16 Mai intrarea lui Marte în casa copiilor, a iubirii, a creativității, va aduce în următoarele 2 luni noi ipostaze ale celui drag față de persoana voastră. Dacă sunteți singuri, între 25-31 Mai există predispoziția de a da curs unor idile ce pot să vă atragă psihic pentru moment, însă în perspectivă să vă complice viața. Peștii ce se află în relații tensionate, care nu se simt apreciați, tratați cu respect de către partener, pot să aibă parte de discuții tensionate legate de viitor pe 5 Mai, 19 Mai. În concluzie, această ultimă lună de primăvară aduce materializarea proiectelor demarate pe plan profesional încă din Noiembrie 2018.

sursa

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să devină celebre? Acum sunt blonde și seamănă, înainte erau...

La Măgurele se va experimenta, în premieră, teleportarea materiei! Confirmarea vine de la directorul institutului: ”Nu știi ce se întâmplă, fizica nu a avut treabă cu așa ceva”

Informații de ultimă oră în cazul iubitului ucigaș din Bacău. Fratele victimei: „Nu cred ca s-a sinucis”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Intră în vigoare de la 1 iulie! Klaus Iohannis tocmai a semnat decretul. ESTE OBLIGATORIU

De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul

EXCLUSIV. România, umilită pe banii ei! Cât ne-a costat trocul politic de la Eurovision (VIDEO)

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies