Horoscop, miercuri, 9 septembrie 2020: nativii din zodia Balanță pot avea parte de o mică escapadă!

Horoscopul din data de 9 septembrie 2020 arată o zi destul de interesantă din punct de vedere astrologic: există probleme cauzate de intrarea lui Marte în retrograd.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Horoscop astăzi, 9 septembrie 2020
Horoscop astăzi, 9 septembrie 2020


In articol:

Cum Marte trece în retrograd, zilele următoare pot veni cu dezechilibre emoționale și cu probleme din trecut care par că nu se mai rezolvă.

Horoscop astăzi, 9 septembrie 2020

Berbec

Alții par să-ți recunoască eforturile, talentele sau abilitatea de a conduce astăzi, dragă Berbec. Pot exista unele lucruri care vă ajung din urmă în acest moment, ceea ce vă va determina să reveniți la o stare anterioară de anxietate. Probabil că vă puneți la îndoială planurile. Tentația de a continua cu planurile personale este puternică, dar circumstanțele ar putea să te facă să te simți blocat. Veți fi cel mai puternic dacă vă îmblânziți nerăbdarea și lucrați la planuri care necesită luarea unei decizii finale pe cât de târziu posibil.

Taur

Cel mai bine este să te uiți la obsesia pe care o ai față de problemele personale sau față de preocupările legate de trecut! Deși este un moment bun pentru a privi în urmă, cel mai bine este să nu stai pe loc. Gândindu-te de două ori la un lucru nu faci decât să stagnezi, iar acest lucru nu-ți va aduce niciun beneficiu. Ai putea avea o nevoie crescută de odihnă, iar acest lucru poate fi complicat de îndeplinit. 

Gemeni

Poate există frustrare față de obiectivele sau visele pe care le ai și nu se manifestă suficient de curând, când, de fapt, această perioadă este benefică doar pentru noi modificări ale planurilor vechi. Poate exista o întoarcere la o prietenie veche sau rezolvarea unor probleme din trecut. Inițial, entuziasmul tău poate scădea pentru obiectivele, visele, speranțele, activitățile de grup sau de comunitate și / sau prietenii mai mari înainte de a-ți găsi din nou drumul, din cauza unor probleme vechi . Reorientarea și revizuirea devin necesare și recomandate până la jumătatea lunii noiembrie. Astăzi, cel mai bine este să nu luați decizii spontane și este înțelept să economisiți energie.

Rac

Energiile de astăzi sunt puternice pentru a deschide un dialog cu o altă persoană semnificativă, dragule Rac, sau pentru a te concentra pe elaborarea planurilor sau rezolvarea anumitor problemel. Cu toate acestea, este o idee bună să rețineți că unele lucruri pot fi înțelese greșit, odată cu schimbarea de astăzi a lui Marte. Marte este retrograd începând de astăzi și durează până pe 13 noiembrie și este posibil să vă regândiți unele elemente ale drumului pe care l-ați ales. 

Leu

 Marte, astăzi, poate indica unele frustrări sau un sentiment de a fi în derivă, dragă Leule. Cu toate acestea, un trigon Sun-Jupiter în această dimineață este bun pentru a-ți stimula spiritele. Te concentrezi pe lucrurile pozitive din viața ta și pe programul de muncă și îngrijire care te inspiră și te motivează. Entuziasmul pentru anumite domenii ale vieții s-ar putea schimba, în special în legătură cu publicarea, legea, educația și poate chiar și religia. Perspectiva și pofta ta de viață evoluează. S-ar putea să vă îndreptați spre proiecte anterioare pentru inspirație sau pot exista lucruri care vă pot ajunge din urmă, determinând o revizuire, revenind la o stare anterioară.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Fecioara

Te simți puțin mai liber să te exprimi din nou astăzi, Fecioară. Acestă zi continuă să fie un moment bun pentru hobby-uri și recreere. Vă concentrați pe reîmprospătarea și întinerirea dvs., iar drumurile se pot deschide foarte bine pentru a face posibil acest lucru. Cu toate acestea, Marte va rămâne retrograd până pe 13 noiembrie, făcând încetinirile, reparațiile și reconsiderările deosebit de importante, afectând în principal intimitatea, finanțele și partajarea. Problemele intime pot deveni mai intense și mai complicate. Proiectele sau inițiativele financiare comune se pot bloca sau poate exista o anumită ambiguitate cu finanțele, în special în legătură cu datoriile și banii. S-ar putea să resimțiți furie și să învățați să vă gestionați viața la nivel emoțional în moduri mai bune. Pașii pe care îi luați acum pentru a vă reorganiza ar trebui să vă avantajeze foarte mult de-a lungul drumului.

Citeste si: Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 septembrie - Vezi emisiunea Online

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ Agresoarea de 14 ani, reținută după bătaia din Târgu Jiu, și-a aflat sentința. Ce au decis judecătorii

Citeste si: Profesoara din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani, sub ochii fratelui mai mic, scapă de pușcărie? Ce decizie s-a luat în privința Cameliei

Balanță

S-ar putea să vă bucurați de o mică escapadă sau de confortul unui mediu familiar mai mult decât orice acum.Aveți șansa de a reevalua modul în care ați avut de-a face cu ceilalți și este posibil să găsiți modalități noi și îmbunătățite de conectare. A lua lucrurile încet este cel mai benefic lucru în următoarele două luni. Un partener poate părea puțin îndepărtat sau greu de citit, sau sunteți înclinat să explorați nevoile relației dvs. mai profund.

Scorpion

Răspunsurile vin mai ușor atunci când îți împărtășești problemele astăzi, dragă Scorpion. Conectarea și discuțiile vă pot încuraja sau va pot aduce oportunități în viața dvs. în prima jumătate a zilei. Comunicările dvs. sunt concentrate, încrezătoare și, eventual, inspiraționale. Veștile bune, contactele și conversațiile vă pot ridica starea de spirit. S-ar putea să vă simțiți neobișnuit de plin de speranță cu privire la un scop sau idee. Pot exista probleme complicate și întârzieri de gestionat legate de locul de muncă sau asistența medicală, dar există și multe șanse să rezolve lucrurile. În cele din urmă, aflați despre ceea ce funcționează cu adevărat pentru dvs. Aveți grijă la furia reprimată și agresivitatea pasivă în treburile dvs. de zi cu zi. Rutina sau munca se pot simți puțin lipsite de viață până când nu vă dați seama de modalități de a spori bunăstarea. 

Săgetător

S-ar putea să vă simțiți deosebit de entuziasmat de un proiect, afaceri sau chestiuni financiare astăzi. A arunca o a doua privire asupra ideilor sau proiectelor din trecut poate fi un gest deosebit de plin de satisfacție acum. Cheia succesului pare acum mai mult construirea a ceea ce aveți decât găsirea altor idei noi. O relație cu un iubit sau cu un copil ar putea deveni mai complicată și s-ar putea să te orientezi către trecut pentru a primi răspunsuri. Poate exista o schimbare de sentimente sau s-ar putea să vă puneți la îndoială ce vă place. Zonele lipsite de lumină ale vieții tale par să fie în centrul atenției, motivându-te să iei legătura cu nevoile și dorințele tale adevărate. Este un proces care uneori se mișcă lent, dar este unul valoros. Faceți tot ce este necesar, încet, dar sigur, pentru ca zonele disfuncționale ale vieții dvs. să revină pe drumul cel bun. Mergeți ușor astăzi și planificați strategii, mai degrabă decât să încercați să înaintați în lucruri.

Capricorn

Ești într-o formă excelentă pentru a te distra și a atrage lucruri bune în viața ta, dragă Capricorn. Este posibil ca alții să se uite la tine într-un fel. Ar putea exista unele proiecte blocate sau întârzieri. În sens general, urmărește să te odihnești, să completezi și să observi înainte de a acționa. Astăzi, dorințele pot fi mai dificil înțelese. Rețineți că deciziile cuprinzătoare luate acum pot fi premature. Următoarele două luni sunt utile pentru a face față furiei și resentimentelor îngropate, precum și pentru revizuirea și reglarea proiectelor din casă. Reparațiile pot fi necesare, sau circumstanțele sunt de așa natură încât condițiile de viață necesită o atenție suplimentară. 

Vărsător

Acesta este un moment pentru a vedea straturile ascunse sau elementele unei situații în avantajul dvs., dragă Vărsător. Ziua pare să decurgă în favoarea ta pe plan emoțional. S-ar putea să ajungeți la un punct în care un proiect sau un curs de studiu să se simtă neinspirat și este timpul să intrați profund în înțelegerea faptului. Interacțiunile sociale pot fi puțin tensionate dacă simțiți nevoia să vă opriți sau dacă comunicările nu au o anumită spontaneitate. Poate exista frustrare cu rutinele zilnice sau cu întârzieri sau defecțiuni. Este timpul să vă regândiți, să vă revizuiți și să vă reorganizați planurile. Este posibil să vă întoarceți la vechile studii, lecții, sau proiecte, sau să întâlniți întârzieri în cele actuale care necesită o revizuire și o planificare creativă.

Peşti

Este un moment minunat pentru a face o favoare cuiva, pentru a-ți răspândi voia bună sau pentru a ieși din calea ta pentru a ajuta sau a complimenta pe cineva. Cu toate acestea, energiile sunt oarecum confuze astăzi, pe măsură ce Marte trece în retrograd. Pe plan psihologic, poate fi vorba de chestiuni de respect și valoare. Dorința de mai multă independență financiară se dezvoltă, dar pot exista anumite probleme de rezolvat în timpul acestei faze de retrograd. Dacă vă simțiți subevaluat, acesta poate fi un moment pentru a ajunge cu adevărat la rădăcina problemei. Domeniile de concentrare și poate unele preocupări sebextind în zone precum finanțele personale sau afacerile. Este posibil ca unele decizii să trebuiască să fie revizuite. O revizuire a problemelor legate de bani poate fi necesară și destul de benefică acum. Atenția și poate anxietatea pot fi acum emoțiile supreme. Problemele legate de bani și securitate capătă o importanță mai mare pentru dvs. în acest ciclu, dar nu sunt la fel de simple pe cât au fost. Schimbările de direcție vă pot oferi timp pentru a face modificări utile în următoarele două luni.

 

 
Urmatorul articol
Citește și:

A murit Karina, micuța în vârstă de 13 ani din Satu Mare! A sfârșit tragic la 6 zile după ce a fost lovită mortal de un tânăr de 18 ani

Epidemiologul-șef al Republicii Moldova, declarații halucinante: „Covidul a luat viața celor care și așa erau o povară”

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.

INFORMAȚIA MOMENTULUI pentru fanii Puterea Dragostei! Livian, pozat în timp ce se săruta pătimaș cu Florentina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies