Horoscop SAPTAMANAL 14-20 ianuarie 2019. Zile electrizante intre cele doua mari eclipse de ianuarie, inainte de ECLIPSA TOTALA DE LUNA PLINA SANGERIE!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 14-20 ianuarie 2019 ; suntem chiar in mijlocul sezonului de eclipse ale lunii ianuarie 2019, intre eclipsa partiala de Soare din Capricorn din 6 ianuarie si cea totala de Luna plina sangerie din 21 ianuarie. Schimbarea este in aer dar inca nu toate datele sunt instalate insa simtim anticiparea lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana iti pregateste o perioada cu multa munca. Asta nu trebuie sa fie ceva negativ, dar trebuie sa fii pregatit pentru ea. Gandeste-te pentru ce muncesti, de fapt. Aceasta munca poate sa fie personala sau profesionala. Fii pregatit sa ceri ajutor daca ai nevoie. Vei avea mai mult in fata ochilor de facut decat vrei sa duci. Dedicarea pentru sarcinile de facut este importanta si admirabila, insa munca doar de dragul de a munci poate fi contraproductiva. Fii clar cu privire la ce incerci sa obtii. Tinde pentru echilibru. Nimeni nu ar trebui sa munceasca chiar tot timpul. Saptamana iti mai poate aduce si un test de credinta. Poate ca ai fost prea increzator si ai idealizat o persoana cu interes romantic. Evita sa fii prea optimist. Tu te simti generos si de incredere dar riscul de dezamagire si deceptie este prea mare ca sa risti. Evita total orice fel de jocuri de noroc, riscuri, droguri, culturi sau scheme de imbogatire rapida. Este normal sa te simti suspicios dar bazeaza-te pe sfatul prietenilor de incredere si familiei.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana iti pregateste o turnura spre mult mai bine, in special in directia financiara. Sunt semne ca te indrepti spre un ciclu pozitiv al vietii tale, in care exista generozitate ; poti fi beneficiarul sau cel ce daruieste ceva valoros. Imparte ce ai ca si cum intotdeauna cineva are nevoie. Aceasta generozitate nu trebuie sa fie de bani neaparat, ci si sa poti asculta, sa fii suport spiritual. Deseori sunt cadouri mult mai importante decat orice cumpara banul. Nu fii prea mandru sa accepti si tu ce ti se ofera. Saptamana iti mai pune focusul si pe viata privata, casa si familie. Te vei simti mai sensibil si emotional decat normal. Este o perioada buna sa discuti despre orice probleme in relatie pentru ca vei fi in contact cu sentimentele tale. Vei simti intuitiv cum ambitiile personale si nevoile tale afecteaza sentimentele partenerului. Arata-ti personalitatea reala, esti confortabil sa o faci.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Saptamana iti pregateste un focus asupra parteneriatelor, fie romantice fie de alta natura. Insa poate fi vorba si de parteneriatul din tine dintre aspectul tau feminin si masculin, yin si yang sau despre pozitia ta ambivalenta intr-o relatie sau situatie de viata. Inima ti-ar putea spune ceva si mintea altceva. In general, ceea ce este de facut este sa iti urmezi inima, tinand cont desigur sa mentii limite de moralitate. Se spune ca sunt doar doua moduri de a functiona : frica sau iubire. Ai de ales iubirea. Totodata, starea generala va fi sociabila si entuziasta despre viata. Cu o stare de calm si echilibru iti vei gasi usor prieteni noi si te vei bucura de relatii armonioase cu familia si partenerii. Abilitatea de a te intelege cu altii si de a coopera si face compromisuri te fac un bun membru de echipa. Poti performa in parteneriate si in grupuri pentru ca ai o influenta matura si inteleapta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate