HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 6 - 12 decembrie 2021. Astrologul Ana Maria Ticea anunță schimbări mari pe plan profesional și personal

Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, anunță care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 decembrie 2021

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, vă prezintă ce spun astrele pentru săptămâna 6- 12 decembrie 2021. În perioada 5 - 8 decembrie, planetele Marte, Pluto, Mercur și Neptun aduc evenimente noi ce țin de muncă și recomandă o atenție mai mare la acte și informații.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Berbec

În această săptămână, nativii din zodia Berbec sunt foarte activi și este posibil să plece într-o scurtă vacanță cu partenerul de viață. Stau foarte bine la capitolul comunicare, iar pe plan profesional apar oportunități noi de avansare în carieră.

Citeste si: Care sunt zodiile norocoase în 2022. Astrele anunță începuturi noi în carieră și iubiri intense

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Taur

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 6 - 12 decembrie 2021

Zodia Taur 

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii din zodia Taur sunt mai deschiși în această perioadă către lucrurile și experiențele noi.

Pe plan profesional se anunță multe reușite și vor semna contracte importante, iar pe plan financiar primesc o ofertă de colaborare.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Gemeni

În perioada următoare, pe cei născuți în zodia Gemeni îi așteaptă contracte avantajoase pe plan profesional. Sunt deschiși la negocieri și încep colaborarea cu cineva pentru un proiect important la locul de muncă.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Rac

Nativii din zodia Rac au parte de o săptămână plină cu activități legate de muncă. Sunt foarte activi pe plan profesional și este posibil să primească o veste bună în ceea ce privește obiectivele lor. Pe plan sentimental se anunță mici probleme legate de timpul acordat relației amoroase.

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt mai creativi în această perioadă și se fac remarcați la locul de muncă. Le place să fie în centrul atenției și fac tot ce le stă în putere pentru a ieși în evidență. Pe plan sentimental se anunță o săptămână încărcată.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Fecioară

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 6 - 12 decembrie 2021

Zodia Fecioară

[Sursa foto: PixaBay]

În această săptămână, nativii din zodia Fecioară se detașează ușor de activitățiile legate de muncă. Pun accentul pe viața personală și petrec mai mult timp cu familia și prietenii. În apropierea weekendu-lui este posibil să se apuce de renovarea sau decorarea casei.

Citeste si: Horoscop 2022 pentru Balanță. Deciziile pe care le vor lua nativii din Balanță în 2022 le pot influența întreaga viață

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt agitați în această perioadă. Se simt presați de timp în ceea ce privește bugetul de sărbători și vor căuta modalități noi de a face bani. Se anunță drumuri în interes de serviciu, iar pe plan sentimental vor încerca să comunice mai mult.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte creativi, când vine vorba de capitolul bani. Știu cum să negocieze pe plan profesional, dar și pe cel financiar, și fac investiții bune. În viitorul apropiat se vor bucura de sume importante de bani.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Săgetător

În perioada următoare, nativii din zodia Săgetător fac multe schimbări pe plan personal. Își schimbă look-ul și decid să schimbe locuința sau cel puțin să o renoveze. Sunt energici și au nevoie de lucruri noi, iar pe plan profesional primesc un proiect important, dar greu.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Capricorn

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 6 - 12 decembrie 2021

Zodia Capricorn 

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii din zodia Capricorn sunt mai misterioși în perioada următoare și vor petrece mai mult timp singuri, principala activitate fiind meditația. Au nevoie de liniște, dar și de schimbări pe planul profesional, iar în până la finalul anului sunt mari șanse să-și schimbe job-ul.

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte sociabili și vor fi înconjurați de mulți prieteni. Este important să-și selecteze prietenii și să-și deschidă sufletul în fața persoanelor de încredere, pentru a nu fi răniți. Pe plan profesional se anunță proiecte noi.

Citeste si: Horoscop Pești pentru 2022. Nativii din zodia Pești au parte de schimbări spectaculoase în anul 2022

Horoscop 6- 12 decembrie 2021. Pești

Nativii din zodia Pești sunt concentrați pe carieră și sunt pe drumul cel bun, în ceea ce privește succesul. Sunt muncitori, iar în perioada următoare vor primi multe laude. Pe plan sentimental trăiesc momente romantice, iar cei singuri își găsesc fericirea la brațul unei persoane din trecut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies