Horoscop TAUR ianuarie 2020. Trec mai ușor peste provocări

Horoscop TAUR ianuarie 2020. Începând cu data de 2 ianuarie 2020, Taurii au un tonus mental care le conferă și capacitatea de a face față oricărei provocări. După data de 3 ianuarie 2020 este posibil să intervină unele lupte pentru putere între tine și persoana iubită sau partenerul de afaceri.

Distribuie pe:

Horoscop TAUR ianuarie 2020

Horoscop TAUR ianuarie 2020. În cursul zilei de 12 ianuarie 2020, Taurii au parte de conversații revelatoare sau se întâmplă să meargă într-o călătorie care vă deschide perspectiva spre alte viziuni.

După data de 13 ianuarie 2020 viața socială face parte din prioritățile Taurilor. Tot în jurul acestei date este posibil pentru anumiți nativi să se înfiripe chiar și o poveste de dragoste. Din data de 16 ianuarie, Taurii devin mai preocupați de domeniul profesional și este posibil să lege relații cu alte persoane din domeniul tău. În jurul zilei de 18 ianuarie 2020 este posibil să intervină anumite tensiuni între tine și superiori.

Citeste si: Horoscop 2020. Zodii norocoase în anul care vine: vor avea câștiguri financiare uriașe

Horoscop TAUR ianuarie 2020. În cursul zilei de 26 ianuarie 2020 este recomandat să vă țineți departe de investiții și să aveți grijă în raport cu prietenii.

După data de 27 ianuarie 2020 este posibil să apară anumite pagube pe plan financiar. În jurul zilei de 28 ianuarie 2020 constatați că ați refăcut o greșeală. Încercați să nu picați în capcană, potrivit Horoscop TAUR ianuarie 2020.  

Horoscop lunar general - ianuarie 2020

Prima lună a anului 2020 este una dinamică și plină de acțiune. Pe parcursul acestei prime zile a lunii se perfecteaza conjuncția lui Saturn cu Pluto în semnul Capricornului, aceasta conficurație astrală fiind una extrem de potentă care poate aduce schimbări de substanță în viețile noastre.

Pentru a vedea ce fac și restul planetelor și pentru a obține un tablou complet al aspectelor din ianuarie, să aruncăm un ochi pe următoarea prezentare făcută de AstroDEX.

Mercur conjunct Jupiter (Capricorn)

Primul eveniment astral al acestei luni este conjuncția lui Mercur cu Jupiter în semnul Capricornului, aceasta configurație astrală fiind formată pe data de 1 ianuarie. În cursul acestei zile, avem parte de o viteză de reacție și de procese mentale care ne permit să folosim orice situație în favoarea noastră. Acest lucru este posibil datorită faptului că gândim practic, ne axam pe detalii și încercăm să vedem doar partea plină a paharului, chiar și în momentele în care soarta nu ține cu noi.

Marte intră în Săgetător

În jurul zilei de 3 ianuarie Marte intră în Săgetător. Asta înseamnă că ne vom găsi forța de a ne duce planurile la indeplinire, forța aceasta venind în primă fază de undeva din interior, iar ulterior, în săptămânile ce urmează, ambiția ne va veni din dorința de a experimenta lucruri noi și de a exploata alte orizonturi.

Pe tot parcursul șederii sale în acest semn zodiacal sunt favorizate călătoriile, indiferent dacă este vorba de rațiuni profesionale sau personale.

Mercur conjunct Pluto și Saturn (Capricorn); Saturn conjunct Pluto (Capricorn)

În jurul datei de 12 ianuarie au loc trei evenimente astrale importante: conjuncțiile succesive ale lui Mercur cu Pluto și Saturn în Capricorn și de alăturarea celor din urmă două planete, configurație cosmică a cărei influență se simte pentru o perioadă lungă de timp. Acest sellium ne pregătește pentru orice gen de provocare, potențează ambiția și perseverența și ne pregătește moral pentru orice.

Horoscop TAUR ianuarie 2020

Venus ajunge în Pești

După data de 13 ianuarie, Venus tranzitează semnul Peștilor, care este în același timp și exaltarea sa.

Pe tot parcursul staționării sale în această zodie nu ducem lipsă de inspirație în tot ceea ce ne propunem să realizăm, indiferent dacă vorbim de activități creative sau de anumite planuri prin care putem câștiga atenția unei persoane pe care o simpatizăm.

Venus ne susține în aceste demersuri și ne oferă capacitatea de a vedea dincolo de aparențe, să ne folosim de resursele pe care nici nu credem că le avem.

Mercur poposește în Vărsător

După data de 16 ianuarie, Mercur se mișcă din zodia Vărsătorului și oferă idei originale, încurajând la abordări mai îndrăznețe, fie că vorbim de plan social sau sentimental, dar mai ales în carieră sau la nivel comunitar. Suntem inventivi și ne trec prin cap tot felul de lucruri, unele mai ghidușe, dar pe de altă parte ne gândim mai intens decât orice la metode prin care putem face diferența în societate.

Mercur (Vărsător) careu Uranus (Taur)

Începând cu data de 18 ianuarie, se formează astfel un aspect dizarmonic de careu între Mercur, proaspăt intrat în Vărsător și Uranus din Taur, iar acest lucru înseamnă că este posibil ca ideile pe care le avem sau modul în care acționăm să fie percepute greșit de cei din jur. Poate este momentul să ne evaluam comportamentul.

Venus (Pești) careu Marte (Săgetător)

Aceeași configurație astrală întâlnim și în data de 26 ianuarie. Îndrăgostiții zodiacului sunt în dizarmonie unul cu celălalt în cursul sau în preajma acestei zile. Unii nativi vor căuta o legătură profundă cu cel drag, în timp ce alții urmăresc să exploateze. Cuplurile născute în această perioadă se vor confrunta cu unele provocări la început.

Venus conjunctă Neptun (Pești)

Acest tranzit ne oferă un plus de creativitate, însă suntem expuși la riscul de a cădea pradă promisiunilor și cuvintelor frumoase care vin din partea unor persoane în care nu merită să investim prea multă încredere.

Este important să facem o selecție atentă a acestor conjuncturi în care ne-am putea regăsi în data de 27 ianuarie sau în jurul acestei date. Este posibil să cădem pradă dezamăgirilor.

Marte (Săgetător) careu Neptun (Pești)

În data de 28 ianuarie, Marte și Săgetător formează un aspect tensionat de careu cu Neptun din Pești, asta ne indică faptul că buna credință ne poate conduce pe un drum greșit unde ne putem lua plasă.

Mai exact, acordăm prea ușor încrederea unor persoane care nu ne-au demonstrat încă faptul că merită un asemenea privilegiu sau care chiar ne-au dezamăgit în trecut. Este important să realizăm la timp ceea ce merităm, dar mai ales faptul că merităm mai mult de la viață și că uneori este important să avem unele garanții.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice, potrivit AstroDEX

- Soarele tranzitează Capricornul până pe 20 ianuarie ora 16:54, când poposește în Vărsător;

- Lună Plină în Rac pe 10 ianuarie ora 21:21; Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie ora 23:41;

- Mercur se deplasează prin Capricorn până pe 16 ianuarie ora 20:30, când intră în Vărsător;

- Venus se mișcă prin Vărsător până pe 13 ianuarie ora 20:39, moment în care trece în Pești;

- Marte tranzitează Scorpionul până pe 3 ianuarie ora 11:37, când poposește în Săgetător;

- Jupiter continuă să se deplaseze prin Capricorn pe parcursul acestei luni;

- Saturn tranzitează în sens direct zodia Capricornului;

- Uranus retrogradează în continuare prin semnul Taurului până pe 10 ianuarie ora 3:48, moment în care își reia mersul direct;

- Neptun se deplasează în sens direct prin Pești;

- Pluto se mișcă în sens direct prin Capricorn.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate