Stiri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 9 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi excelenta?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 9 DECEMBRIE 2018 ; suntem deja liberi de orice energie de astru retrograd iar aceasta este o veste buna pe care sa o savuram in intreaga perioada pe care o traim, de dinaintea sarbatorilor de final de decembrie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 9 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi excelenta?icon photo

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 
Fa ceva astazi cu adevarat plin de entuziasm, poate iti pui ghetele de expeditie si pleci in descoperirea unor teritorii neexplorate. Esti sfatuit sa fii ocupat cu asemenea activitati dar sa nu exagerezi. Daca te implici in activitati de grup azi, atentia tuturor va fi indreptata spre tine.
 

 

 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 
Entuziasmul tau de azi va fi asa de contagios precum zambetul tau. Oamenii vor sta langa tine vrajiti de starea ta ridicata de spirit. Pot aparea si momente stresante dar lucrurile se vor lumina pe parcursul zilei. Dedica-ti timp pentru a linisti spiritele in caz ca totul devine prea agitat si precipitat pentru tine.
  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

 
Astazi ai tendinta sa fii mai degraba emotional si sentimental. Iubirea ta pentru anumite tipuri de arta te poate face sa iei lectii de dans sau online daca este vorba de alta activitate artistica. Spre incantarea ta, partenerul de viata te va trata cu o atentie frumoasa si cu o cina de suflet.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune