Stiri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 9 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi excelenta?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 9 DECEMBRIE 2018 ; suntem deja liberi de orice energie de astru retrograd iar aceasta este o veste buna pe care sa o savuram in intreaga perioada pe care o traim, de dinaintea sarbatorilor de final de decembrie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 
Fa ceva astazi cu adevarat plin de entuziasm, poate iti pui ghetele de expeditie si pleci in descoperirea unor teritorii neexplorate. Esti sfatuit sa fii ocupat cu asemenea activitati dar sa nu exagerezi. Daca te implici in activitati de grup azi, atentia tuturor va fi indreptata spre tine.
 

 

 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 
Entuziasmul tau de azi va fi asa de contagios precum zambetul tau. Oamenii vor sta langa tine vrajiti de starea ta ridicata de spirit. Pot aparea si momente stresante dar lucrurile se vor lumina pe parcursul zilei. Dedica-ti timp pentru a linisti spiritele in caz ca totul devine prea agitat si precipitat pentru tine.
  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

 
Astazi ai tendinta sa fii mai degraba emotional si sentimental. Iubirea ta pentru anumite tipuri de arta te poate face sa iei lectii de dans sau online daca este vorba de alta activitate artistica. Spre incantarea ta, partenerul de viata te va trata cu o atentie frumoasa si cu o cina de suflet.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
Galerie foto  Urmatorul articol