Horoscop zilnic JOI 16 AUGUST 2018. Ce zodie este afectata de socantul Uranus azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 16 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca vitalitatea este mai scazuta, partial se datoreaza faptului ca ai tras la maxim de tine in aceasta faza mai ocupata iar Marte conducatorul tau isi continua mersul retrograd pana pe 27 august. Oricum, contextele astrale de azi iti forteaza limitele si cu cat depui mai mult efort, cu atat vei obtine rezultate mai slabe. Vezi asta ca pe un semnal de a incetini ritmul si de a opta pentru activitati mai relaxante si timp liber placut. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Contextul astral dintre Luna si Uranus de azi te poate influenta ca ceva din ce spui sau faci sa fie considerat de altcineva socant si pana nu explici de ce, se poate simti dat la o parte. Oricum, asta poate fi destul de frecvent din moment ce imprevizibilul Uranus este retrograd in semnul tau. Prietenii ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca te schimbi ca persoana si ca se schimba si ideile tale si interesele curente.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O lipsa de incredere ar putea fi motivul pentru care nu vrei sa beneficiezi de mai mult progres asa cum iti doresti. Oricum, asta poate fi mai profund pentru ca te afli intr-un proces de schimbare substantiala ce iti poate influenta afacerile de zi de zi. Nu esti dispus sa mai preiei mai mult decat doresti. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: