Stiri

Horoscopul banilor: cand te va lovi norocul financiar in 2018?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Horoscopul banilor: cand te va lovi norocul financiar in 2018?

Horoscopul banilor pentru anul 2018 aduce vesti bune pentru multe zodii, insa sunt si unii nativi care nu vor avea parte de foarte mult noroc la capitolul finaciar.

Daca astepti sa dai lovitura in 2018 si vrei sa afli cand te va lovi norocul din punct de vedere economic, horoscopul banilor aduce vesti pentru fiecare zodie in parte.


Horoscopul banilor BERBEC

Cei din zodia Berbec au parte de un an echilibrat din punct de vedere financiar. Horoscopul banilor le sugereaza Berbecilor sa fie atenti catre jumatatea lui 2018, atunci cand e posibil sa obtina ceva venituri suplimentare.


Horoscopul banilor TAUR


Nativii din Taur nu prea au noroc la bani in 2018, insa catre finalul anului lucrurile se vor schimba Horoscopul banilor pentru Tauri suna bine incepand cu luna decembrie.


Horoscopul banilor GEMENI


Gemenii vor avea parte de bani tot anul, insa mare parte dintre acestia vor fi cheltuiti.

Horoscopul banilor RAC


Anul 2018 va fi unul bun din punct de vedere financiar. Horoscopul banilor pentru Raci anunta ca in luna septembrie vor avea parte de castiguri semnificative.


Horoscopul banilor LEU


Leii vor avea si ei lipici la bani, insa acest lucru nu va veni fara efort. Horoscopul banilor spune ca Leii vor castiga bine in 2018, dar vor si munci din greu.

Horoscopul banilor FECIOARA


Nativii din Fecioara au noroc la bani, insa nu vor fi pe deplin multumiti pentru ca li se pare ca muncesc prea mult pentru ceea ce obtin. Horoscopul banilor informeaza ca incepand cu luna august, banii vor veni ceva mai usor pentru Fecioare.Horoscopul banilor BALANTACei nascuti in zodia Balanta vor avea un an oscilant. Horoscopul banilor spune ca o luna mai norocoasa din punct de vedere financiar pentru Balanta va fi luna iunie.

Horoscopul banilor SCORPIONScorpionii au parte de bani in 2018, insa catre finalul anului se vor simti epuizati din cauza muncii depuse pentru bani.Horoscopul banilor SAGETATOR


Nativii din Sagetator nu vor simti ca au parte de bani in 2018. Horoscopul banilor spune ca Sagetatorii au foarte multe cheltuieli si de aceea nu se vor simti impliniti din punct de vedere financiar.

Horoscopul banilor CAPRICORNCapricornii vor avea castiguri frumoase la nivel de bani in mai multe luni ale anului si, de aceea, horoscopul banilor suna bine pentru ei.Horoscopul banilor VARSATORVarsatorii vor face multi bani in 2018 si incepand din primavara, banii vor veni fara prea mare efort.

Horoscopul banilor PESTIPestii au noroc la bani in 2018. Horoscopul banilor pentru Pesti le anunta un 2018 foarte rodnic la capitolul finante.

 

Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune