Stiri

Horoscopul dragostei: ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie?

Horoscopul dragostei: ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Fiecare persoana are propria maniera de a reactiona in anumite situatii. Daca vrei sa stii cum sa te comporti cu partenerul tau si care sunt punctele lui sensibile atunci cand vine vorba de o relatie, horoscopul dragostei iti poate oferi cateva sugestii despre felul in care sa abordezi o relatie cu un barbat in functie de ce zodie este acesta.


Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: BERBEC

Barbatii din zodia Berbec sunt foarte sociabili, uneori chiar depasesc limitele si ajung sa flirteze. Horoscopul dragoste spune ca daca ai o relatie cu un Berbec sa te astepti la astfel de situatii si sa nu incerci sa il controlezi pentru ca atunci se va enerva.


Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: TAUR

Cei din zodia Taur nu pot trece cu vederea daca au fost mintiti. Fire geloasa, barbatul Taur nu reactioneaza bine atunci cand are motive de indoiala asupra fidelitatii partenerei.

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: GEMENI

Gemenilor le place sa vorbeasca cu toata lumea si sunt foarte extrovertiti. De aceea, nu suporta sa fie controlati atunci cand sunt implicati intr-o relatie.

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: RAC

Horoscopul dragoste ii descrie pe Raci ca persoane foarte sensibile si romantice. De aceea au nevoie de o persoana care sa ii sustina din punct de vedere emotional.

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: LEU

Leii pun accent mare pe chimia sexuala. Daca partenera lor nu ii va satisface, atunci exista sanse mari ca relatia lor sa se destrame.

Horoscopul dragostei: FECIOARA

Pentru barbatii din zodia Fecioara e important sa nu se simta dependenti de partenera lor din punct de vedere financiar.

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: BALANTA

 

Horoscopul dragostei spune ca barbatii Balanta cauta echilibrul intr-o relatie.

 

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: SCORPION

 

Barbatii Scorpion sunt foarte incapatanati si nu suporta sa fie contrazisi. Horoscopul dragostei spune ca partenera unui Scorpion trebuie sa renunte la orgoliile personale.

 

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: SAGETATOR

Sagetatorii nu suporta sa fie ingraditi de la pasiunea lor de a explora lumea.


Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: CAPRICORN

Capricornii sunt zgarciti. Horoscopul dragostei le recomanda persoanelor care au o relatie cu un nativ din aceasta zodie sa fie cumpatate cu banii.

 

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: VARSATOR

Partenera Varsatorului trebuie sa ii hraneasca orgoliul si sa ii arate cat de mult il apreciaza pentru ceea ce face.

Ce ii deranjeaza pe barbati in functie de zodie: PESTI

Pestii nu suporta sa fie contrazisi si criticati. Horoscopul dragostei spune ca trebuie sa ai grija cum comunici cu un barbat din zodia Pesti pentru a nu-l deranja.