Horoscopul dragostei: cele mai seducatoare femei in functie de zodie

Horoscopul dragostei face un top trei al celor mai seducatoare si atractive zodii de femei.

Autor: R.L.

 

In functie de zodie, unele femei pot avea trasaturi de caracter care sa fie mai de interes in ochii barbatilor si prin comportamentul lor si nu prin calitati fizice sa fie considerate in topul celor mai atractive femei.

Fiecare zodie are propriile atuuri si, pe de alta parte, propriile dezavantaje, care de unele femei sunt speculate mai mult in favoarea lor, de altele mai putin.

Horoscop dragoste: zodia Fecioara

Femeile din zodia Fecioara exercita o putere aproape magica de atractie asupra sexului opus prin indrazneala lor si printr-un bun simt iesit din comun. Horoscopul dragostei spune ca prin inteligenta si spirit practic nativele din zodia Fecioara au magnet la barbati. Fecioarele au in permanenta grija de felul in care arata, sunt mereu in pas cu moda si faptul ca sunt ingrijite le face fascinante, dar din cauza perfectionismului lor exagerat, de multe ori reusesc sa alunge oamenii de langa ele.

Horoscop dragoste: zodia Capricorn

Femeile din zodia Capricorn fac si ele parte din topul celor mai seducatoare femei din zodiac. Horoscopul dragostei le descrie pe nativele din Capricorn ca fiind independente si intelepte si reusesc sa acapareze atentia oamenilor. Desi sunt cu picioarele pe pamant si sunt firi rationale, atunci cand vine vorba de dragoste, femeile Capricorn sunt foarte pasionale.


Horoscop dragoste: zodia Taur

Femeile din zodia Taur sunt considerate mame desavarsite  si datorita sensibilitatii si senzualitatii lor, barbatii le cad usor in mreje. Horoscopul dragostei spune ca nativele din zodia Taur sunt deschise la minte atunci cand vine vorba de viata intima si sunt mereu in pas cu moda si cu tendintele, de aceea par fermecatoare in ochii barbatilor.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies