Stiri

Horoscopul dragostei: zodii de barbati timide la inceput, dar armasari in pat

Horoscopul dragostei atrage atentia persoanelor care judeca dupa aparente ca acestea pot fi inselatoare si, de multe ori, daca la prima vedere oamenii iti pot lasa o impresie, aceasta se poate dovedi a fi gresita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Horoscopul dragostei: zodii de barbati timide la inceput, dar armasari in pat
Femeile care vor sa afle prin horoscopul dragostei informatii despre barbati pe care abia i-au cunoscut trebuie sa stie ca exista o serie de barbati care initial pot parea timizi si retrasi, dar care ulterior se pot dovedi a fi o partida foarte buna in dormitor.

Horoscopul dragostei: armasarii din dormitor zodia Pesti

Horoscopul dragostei spune ca barbatii nascuti in zodia Pesti sunt mai de moda veche si respecta femeile de langa ei. Romantici din fire si educati, Pestii ofera flori si cadouri partenerelor, dar cand lumina se stinge, lucrurile se schimba si comportamentul lor se transforma.

Horoscopul dragostei: armasarii din dormitor zodia Rac

La prima vedere, Racii pot parea neindemanatici si lipsiti de abilitati in conversatiile cu sexul opus. Horoscopul dragostei spune ca impresia de tocilar pentru nativii din zodia Rac este una total gresita pentru ca ei sunt foarte pasionali in dormitor si se pricep sa faca dragoste. In ciuda aparentei de timiditate, Racii isi dau jos aceasta masca atunci cand ajung in dormitor cu partenera si savureaza fiecare moment petrecut in intimitate.

Horoscopul dragostei: armasarii din dormitor zodia Taur

Barbatilor din zodia Taur le lipseste incredere in aparenta si, la inceput, pot parea stingheri in relatiile cu femeile. Horoscopul dragostei remarca faptul ca Taurii se balbaie de multe ori atunci cand au contacte verbale cu persoanele de sex opus, dar cand actiunea se muta in dormitor, nativii din Taur se transforma si isi impresioneaza partenerele.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune