Stiri

Horoscopul dragostei: zodiile care ar face orice pentru partenerul lor

Horoscopul dragostei: zodiile care ar face orice pentru partenerul lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Horoscopul dragostei: zodiile care ar face orice pentru partenerul loricon photo

Fiecare nativ din zodiac se poarta intr-o maniera personala atunci cand este implicat intr-o relatie. Horoscopul dragostei spune ca unele zodii sunt foarte atente cu persoana de langa ele, in vreme ce altii par indiferenti si distanti in raport cu persoana iubita. Daca vrei sa stii care sunt zodiile care ar face orice pentru partenerul lor, iti oferim mai jos un top al zodiilor care se gandesc mai mult la partener decat la propia persoana.


Horoscopul dragostei: BALANTA


Persoanele din zodia Balanta sunt foarte focusate pe bunastarea partenerului si sunt capabile sa iubeasca cu adevarat. Horoscopul dragostei spune ca nativii din Balanta vor sa aiba o relatie perfecta si, de aceea, ar face orice ca lucrurile sa fie bine in relatia lor, ba chiar de multe ori se pun pe locul doi pentru a fi alaturi de partener.


Horoscopul dragostei: RAC


Cei din zodia Rac nu se indragostesc cu una cu doua, insa atunci cand o fac vor sa le demonstreze celor de langa ei ca se pot baza in orice situatie pe suportul lor. Racii nu prea vor sa puna punct unei relatii si chiar daca persoana iubita le greseste, ei incearca sa le gaseasca scuze si motivatii.


Horoscopul dragostei: PESTI


Nativii din zodia Pesti sunt efectiv dependenti de partenerii lor. Ei ar lasa orice ca sa isi petreaca timp cu persoana iubita si chiar daca nu sunt de acord tot timpul cu aceasta nu intra niciodata intr-un conflict sentimental.

 

Horoscopul dragostei: FECIOARA

Fecioara are incredere oarba in partener si atunci cand este intr-o relatie incearca sa se comporte exemplar, pentru ca in felul acesta sa fie iubita tot mai mult de partener. Nativii din Fecioara se dedica in totalitate persoanei iubite si sufera in tacere pentru a nu-si pierde marea iubire.

 


Horoscopul dragostei: SAGETATOR


Cei din zodia Sagetator nu concep viata in singuratate si viata fara iubire este imposibil de imaginat pentru ei. Horoscopul dragostei spune ca Sagatorii vor ierta orice greseala a partenerului in numele iubirii.
 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţiicon photo

Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Titlu secțiune