Stiri

Horoscopul norocului: zodiile de femei care sunt rasfatate de zeita Fortuna

Horoscopul norocului: zodiile de femei care sunt rasfatate de zeita Fortuna.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Astrele influenteaza soarta oamenilor, de aceea unele persoane par sa fie urmarite de ghinion, in vreme ce altele au noroc in toate lucrurile si activitatile pe care le fac. In anumite puncte ale vietii, fiecare persoana poate inclina balanta in favoarea sa cu ajutorul norocului, insa sunt cateva zodii care par a fi binecuvantate de noroc si reusesc tot ce isi propun.


Horoscopul norocului: TAUR

Femeile din zodia Taur pot fi considerate rasfatatele zodiacului in ceea ce priveste norocul. Nativele din Taur sunt hotarate si ambitioase si stiu exact ce isi doresc de la viata, iar acest lucru le ajuta sa ajunga acolo unde isi propun. Horoscopul norocului le descrie pe femeile din Taur ca adevarate luptatoare pentru care perseverenta nu este un lucru strain, de accea uneori norocul si-l mai fac si cu mana lor.

 

Horoscopul norocului: FECIOARA

Printre cele mai norocoase zodii de femei se numara si zodia Fecioara, ale carei reprezentante ar trebui sa fie visul oricarui barbat. Fecioarele sunt iubitoare si foarte muncitoare si poate tocmai datorita acestor calitati atrag asupra lor doar lucruri pozitive. Horoscopul norocului prevede o viata frumoasa pentru femeile din zodia Fecioara care vor trai implinite alaturi de un sot iubitor.

Horoscopul norocului:  RAC

Femeile din zodia Rac sunt foarte dedicate vietii de familie si pun intotdeauna pe primul plan persoanele apropiate. Fara dragoste viata nu are sens pentru nativele din Rac si de aceea isi gasesc implinirea si sensul existentei intr-o viata de familie exemplara, alaturi de un partener iubitor si inconjurate de prieteni si de cei dragi.

 

Horoscopul norocului: CAPRICORN

Femeile Capricorn sunt foarte ambitioase si nu se feresc sa munceasca pentru a obtine ceea ce isi doresc inca din copilarie. Horoscopul norocului spune ca soarta le surade si reusesc in viata sa atinga fiecare tel pe care si-l stabilesc si sa duca o viata fara regrete.