WOW

Horoscopul sexual: ce fetisuri ai in functie de zodie?

Horoscopul sexual: ce fetisuri ai in functie de zodie? Fiecare persoana este influentata de propria zodie atunci cand vine vorba despre preferintele sexuale

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Horoscopul sexual spune ca exista anumite preferinte ale zodiilor pe care le dezvaluie tuturor si care sunt usor de citit, dar mai exista si anumite preferinte sexuale ascunse pe care fiecare semn zodiacal le scoate la suprafata in momentele intime.

Ce fetisuri ai in functie de zodie? BERBEC

Horoscopul sexual spune ca Berbecii prefera partenerii cu experienta in dormitor si, mai ales barbatii din aceasta zodie, prefera sexul oral. Femeile din zodia Berbec apreciaza si ele sexul oral si sunt mereu in cautare de orgasme rapide si puternice.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? TAUR

Taurii se dau in vant dupa ceea ce se numeste "menage a trois". Atat barbatii cat si femeile Taur isi doresc sa faca sex cu doi parteneri in acelasi timp.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? GEMENI

Horoscopul sexual pentru Gemeni spune ca nativii barbati din aceasta zodie vor sa faca sex cu mai multe partenere deodata si adora sa priveasca scene de lesbianism.
Femeile din zodia Gemeni nu au limite in dormitor si sunt deschise la orice tip de sex.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? RAC

Cei din zodia Rac sunt pasionati de sex in doi si cunosc in detaliu Kamasutra. Sunt deschisi sa incerce orice fel de pozitie atata vreme cat este vorba doar de doua persoane implicate.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? LEU

Barbatii din zodia Leu nu ar refuza niciodata o partida de sex la birou sau in zone semi-publice. Biroul sau  liftul sunt locatii pomenite in horoscopul sexual pentru Lei. Femeile din aceasta zodie vor sa fie dominate in pat.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? FECIOARA

Fecioarele sunt persoane mai sensibile si sunt adeptele sexului clasic. Pe de alta parte, daca stiu ca nu sunt privite, nu vor refuza o aventura in aer liber.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? BALANTA

Horoscopul sexual spune ca atat femeile cat si barbatii din zodia Balanta sunt adepti ai sexului hardcore. Pentru ca sunt persoane echilibrate cauta calitatea sexuala intr-o partida de amor si nu se dau in laturi de la mici forme de violenta sexuala.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? SCORPION

Zodia Scorpion este una extrem de deschisa din punct de vedere sexual. Horoscopul sexual spune ca Scorpionii sunt adepti ai sexului in grup si femeile din aceasta zodie apreciaza si partidele cu o alta femeie.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? SAGETATOR

Sagetatorii nu sunt deloc sfiosi in momentele intime si nu au niciun fel de prejudecata privind sexul oral.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? CAPRICORN

Femeile din zodia Capricorn au o mentalitate mai traditionalista si au pozitii preferate clasice pe care le utilizeaza atunci cand fac sex. Horoscopul sexual spune ca nativii barbati din aceasta zodie au fetisuri legate de jocul pe roluri.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? VARSATOR

Femeile Varsator nu sunt adepte ale sexualui in grup, insa tanjesc pe ascuns dupa partide de amor cu mai multe femei implicate. Horoscopul sexual spune ca si barbatii Varsator apreciaza sexul cu mai multe partenere.


Ce fetisuri ai in functie de zodie? PESTI

Nativii din zodia Pesti au fantezii cu necunoscuti. Horoscopul sexual spune ca Pestii sunt adepti de "one-night stand" si fac sex pe repede inainte.

Galerie foto