Hotelul lui Radu Mazăre, inclus pe lista celor mai luxoase resorturi din Madagascar! Investițiile fostului primar al Constanței, lăudate de cea mai mare agenție de turism din Asia! Dezvăluiri exclusive

Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar a fost inclus în topul celor mai luxoase resorturi din această insulă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Radu Mazăre se află în continuare în spatele gratiilor, însă familia lui pare să se descurce de minune. Hotelul deschis de fostul primar al Constanței în Madagascar și administrat în prezent de soția și mama acestuia, a devenit un adevărat punct de atracție pentru turiști.

Hotelul lui Mazăre, căutat de turiștii asiatici

După redeschiderea hotelului, care a fost o perioadă închis din cauza pandemiei COVID, Mantasaly Resort a fost luat cu asalt de doritorii de vacanțe exotice. Avantajul principal este cel al locației, una destul de izolată față de restul localităților din Madagascar, ceea ce însemană mai multă siguranță pentru turiști din punct de vedere medical.

Citeste si: Radu Mazăre nu are liniște după gratii! Identitatea fostului edil, furată în mediul online

Recent, hotelul lui Radu Mazăre a intrat pe lista celor mai luxoase resorturi din Madagascar alcătuită de Travel Triangle, una din cele mai mari agenții de turism din Asia. Conform indienilor de la Travel Triangle, Mantasaly este al doilea cel mai luxos hotel din Madagascar dar și unul dintre cele mai ieftine din acest top.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Citeste si: Când va fi eliberat Radu Mazare din închisoare. Fostul primar al Constanței este închis de doi ani

”Unul dintre cele mai bune locuri de kitesurf din lume, această proprietate superbă este construită în zona de nord a Madagascarului. Locația de aici, combinată cu viteza vântului face din acest loc unul minunat pentru surfing. Hotelul are 32 de camere dispuse în 16 bungalow-uri care dispun de balcon și șezlonguri.

Tot aici veți găsi și un restaurant select, cu bucătărie internațională. Cireașa de pe tort este BaoBar Lounge, unde veți găzi cele mai gustoase cocktailuri din întreaga zonă”, a se arată pe site-ul menționat.

Radu Mazăre a inaugurat piscina în urmă cu doi ani

Oferta indienilor pentru o noapte la hotelul lui Mazăre este de aproximativ 75 de euro pe noapte (preț de pornire), aproape la jumătate față de Andilana Beach Resort, hotelul de pe locul 1.

Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că hotelul lui Mazăre se promovează pe site-ul propriu ca fiind singurul de 4 stele din zona de nord-est a Madagascarului.

hotel mazăre

Hotelul are acum și o piscină

Radu Mazăre a investit în Madagascar peste 1,3 milioane de euro. El a închiriat un teren de la un trib din zonă și a ridicat aici un hotel spectaculos, unde s-a și retras după ce a plecat din România. În urmă cu doi ani, Mazăre și-a extins afacere și a mai construit o piscină cu beach-bar și o sală de forță. Investițiile ar fi trebuit să se traducă rapid printr-o creștere a numărului de turiști, însă acest lucru nu s-a întâmplat imediat pentru că a venit pandemia.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies