Hotii care i-au spart casa Andreei Marin au viata grea in inchisoare! Unul dintre ei solicita gratierea, iar al doilea vrea un regim mai bland! Ei au fost condamnati cu doar 4 luni in urma

Infractorii care i-au spart casa Andreei Marin suporta destul de greu regimul penitenciar.

Andreea Marin a avut probleme cu hotii
Autor: Radu Constantin

Trei barbati au fost condamnati, in septembrie 2016, la inchisoare cu executare, pentru spargerea locuintei Andreei Marin din Pipera. Costache Georgian Marius zis Moldoveanu, Stanica Marian Alexandru zis Moflea si Cristea Dragos Sever zis Soare au primit cate 5 ani si 6 luni, respectiv 4 ani si 4 luni; si 3 ani si 6 luni. Ultimii doi nu par insa sa se simta prea bine dupa gratii si au contestat regimul penitenciar sau chiar au cerut intreruperea pedepsei.

La doar o luna dupa ce a fost condamnat, Stanica a dat in judecata Penitenciarul Rahova, nemultumit ca a fost trimis sa-si ispaseasca pedeapsa in regim deshis. Barbatul ar fi vrut sa se bucure de un regim semideschis, lucru care i-ar fi permis sa se deplaseze fara insotitor prin interiorul penitenciarului si sa aiba ocazia sa poata lucra in afara locului de detinere. Instanta i-a respins cererea si l-a obligat sa plateasca 150 lei, cheltuieli de judecata.
Costache a formulat si el, in decurs de doua luni, mai multe cereri de intrerupere a pedepsei.

„Moldoveanu” a invocat un articol de lege care le permite detinutilor sa ceara amnistia, prescriptia, gratierea sau orice alta cauza de stingere ori de micsorare a pedepsei. Barbatul este incarcerat la Penitenciarul Margineni si spera sa beneficieze de clementa autoritatilor, in ciuda faptului ca este recidivist. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Andreea Marin prin casa atunci cand nu o vede nimeni? Asa isi face de cap "Zana" de cand a divortat

Hopa, se marita Andreea Marin? "Zana" s-a impiedicat rau cand s-a intors de la tribunalul unde se judeca divortul de Tuncay! Intra sa vezi ce spune vorba din batrani...

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies