I-au găsit trupul pe plajă, aproape de mare, după ce familia o dăduse dispărută! Cine era tânăra

Dispariția unei fete de 23 de ani a alarmat o întreagă comunitate din Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

O tânără de 23 de ani a fost găsită fără viață, în Marea Britanie.
Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit pe o plajă, aproape de apele mării.
Chelsie Dack lucra ca stagiar la o firmă de imobiliare din Suffolk, Anglia și fusese dată dispărută de familie încă din data de 20 aprilie.
În perioada ce-a urmat a avut loc o căutare masivă a tinerei, din echipe formate din polițiști și elicoptere.
După aproape 3 săptămâni de căutări, pe plajă a fost descoperit trupul unei femei, insă identificarea nu a fost comunicată imediat.
Familia și prietenii au fost devastați când au auzit vestea morții ei și s-au rugat până în ultima clipă ca trupul găsit să nu aparțină lui Chelsea.

Inițial, s-a crezut că tânăra și-a luat viața, aruncându-se de pe stâncile din apropierea mării, însă familia a infirmat această ipoteză, spunând că tânăra nu avea nicio supărare.

fara descriere

O altă ipoteză ar fi aceea că tânăra de 23 de ani ar s-ar fi confruntat cu stări de depresie cauzate de pandemia din acest an.
Iată ce apăruse pe contul ei de socializare cu puțin timp înainte de dispariția ei:

„Am subestimat această situație actuală și nu am făcut niciodată o postare pe Facebook, dar în această seară chiar mi-am dorit. Nu mă uit la știri pentru căsunt de părere că m-ar face să mă simt mai rău, dar văd lucruri și citesc despre ele online și devine tot mai înfricoșător pe zi ce trece”, a scris Chelsie pe contul său de socializare.

„Sper ca toți prietenii și familia mea sunt în siguranță și sper că toată lumea e bine. Sunt la doar un mesaj distanță, dacă cineva vrea vreodată să vorbim, aceste momente te fac doar să te gândești la ce este cu adevărat important”, a mai scris tânăra în postarea sa.

Ancheta în cazul morții ei este în plină desfășurare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate