Iancu Sterp are cea mai tare casă din sat! Are la intrare un portret în mărime naturală, cu el cioban FOTO EXCLUSIV

Finalist Survivor, Iancu Sterp provine dintr-o familie numeroasă, din satul Tuștea (județul Hunedoara), care se ocupă cu creșterea oilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Finalist Survivor, Iancu Sterp provine dintr-o familie numeroasă, din satul Tuștea (județul Hunedoara), care se ocupă cu creșterea oilor. Dacă și Iancu, și fratele lui, Culiță, au făcut senzație deja la Puterea dragostei, Iancu a mai bifat o experiență specială, devenind unul dintre cei patru finaliști Survivor, competiția fenomen ce s-a desfășurat în Republica Dominicană. 

Citeste si: FanArena, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala Survivor Romania, sambata, de la 00:30, la Kanal D!

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, declarație șoc! Ce va face cu banii dacă Iancu Sterp va câștiga Survivor România! EXCLUSIV

Cum și Culiță, și Iancu, au îmbrățișat cariera de interpreți de muzică populară, cei doi sunt foarte iubiți la ei acasă, toată lumea având numai cuvinte de laudă despre cei doi. Satul Tuștea, care numără doar 261 de locuitori, este parte a comunei General Berthelot și este amplasat nu departe de orașul Hațeg.

fara descriere

Vila familiei Sterp, aflată în grija mamei fraților, este o clădire impunătoare, construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte, care închid o grădină cu flori și pomi fructiferi. Casa familiei Sterp este indiscutabil în centrul atenției, mai ales că pe peretele exterior al vilei tronează o imagine în mărime naturală cu Iancu și cu Culiță, îmbrăcați ca niște ciobani care au grijă de turma lor!

fara descriere

Pe lângă rudele lui Iancu, care au urmărit finala Survivor cu sufletul la gură, tot satul a fost conectat la tensiunea ultimei ediții a Survivor 2020, mulți localnici considerând că nu va trece mult până când Iancu îl va întrece la capitolul celebritate pe Iancu, fratele mai mare. 

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate