Iancu Sterp, noua victimă a Marianei de la Puterea Dragostei! Îl va abandona pe Jador?

Iancu a intrat din nou în casa de la Puterea Dragostei, iar Mariana pare că-l place foarte mult pe fratele lui Culiță Sterp.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Până acum, Mariana, concurenta de la Puterea Dragostei din Republica Moldova, cu numeroase premii la concursurile de frumusețe, a spus că este atrasă de Jador. De altfel, Mariana a plâns pentru Jador, i-a făcut declarații de iubire, a făcut chiar și o nuntă fictivă în show cu acesta, iar de puțin timp are și o pagină de socializare cu numele Mariana Dumitrache (numele de familie a lui Jador).

Ei bine, se pare că în ultima perioadă, atenția Marianei este tot mai mult atrasă de Iancu Sterp, tânărul abia intrat la Puterea Dragostei. Nu doar glumele din show i-au dus pe fanii emisiunii la această concluzie, ci și cele mai recente postări ale Marianei.

Citeste si: Fiul Andreei Mantea, David, a fost întrebat dacă are iubită! Ce a răspuns: ”De ce minți?”

Citeste si: Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei va deveni curând tătic! Ce face iubitul Siminei pentru a câștiga bani pentru creșterea copilului

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei și-a personalizat microfonul cu 1962 de cristale Swarovski! Avem imagini în exclusivitate cu bijuteria

fara descriere

Jador, exasperat de avansurile Marianei de la Puterea Dragostei ”E îndrăgostită”

Jador i-a luat de multe ori apărarea Marianei, iar ea i s-a destănuit cum nu a făcut-o cu nimeni altcineva. Dacă artistul o vede ca pe o soră, ei i s-au aprins călcâiele după el și a declarat că este îndrăgostită. Lucrurile par scăpate de sub control, iar Jador nu știe cum să mai fugă de Mariana de la Puterea Dragostei.

fara descriere

”A plâns Mariana aici. E îndrăgosită. E sora mea, nu știu ce să fac. I-am explicat, sper că a înțeles. (...) Doamne, ce o să mă fac eu cu Mariana? Acum, când plânge, nici nu mai pot să o consolez că mi-e frică să nu interpreteze greșit”, i s-a destăinuit recent Jador unei alte concurente de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate