
kanald.ro
Imagini de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan
Vedete
Iancu Sterp nu a ținut cont de prețuri la organizarea nunții sale și a Denisei Coțolan. A cheltuit o grămadă de bani pentru evenimentul cel mare.
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu și au sărbătorit ulterior în cadrul unei petreceri de zile mari, la Domeniile Streiului, alături de circa 400 de invitați. Petrecerea a fost una impresionantă, plină de surprize pentru care mirele a scos mulți bani din buzunar.
La nunta lui Iancu Sterp, mirii și-au făcut intrarea prin mai multe panouri ce conțineau mesaje dintre ei. Evenimentul a avut loc la cea mai scumpă și luxoasă locație din zonă, mirii au avut un tort pe măsură, au eliberat mai multe baloane cu heliu, de culoare albă, la miezul nopții și s-au bucurat de un foc de artificii
Citeste si: O nouă alertă de gaz în România! Un întreg bloc a fost evacuat în urmă cu puțin timp- kanald.ro
Toate acestea l-au costat mult pe Iancu Sterp. Numai pentru artificii, tânărul ar fi plătit circa 10.000 de euro, după cum susține Răzvan Babană, un cunoscut organizator de evenimente din România.
„A fost absolut superb jocul de artificii, făcut unul pe muzică.
Imagini de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan
Pe lângă locație, baloane, tort, artificii și meniu, atmosfera de la nunta lui Iancu Sterp a fost întreținută de nume mari din industria manelelor, precum Costel Biju și Adrian Minune. Numai acestuia din urmă, Culiță Sterp i-ar fi dat aproape 30.000 de euro din dedicații.
Astfel că, Răzvan Babană este de părere că toate cheltuielile de la nunta lui Iancu Sterp au depășit suma de 100.000
„Sincer, la un moment dat, am văzut pe Instagram că i-a dat Culiță, doar lui Adrian, vreo 30.000 de euro. Și atunci, grosso-modo s-a trecut de suta de mii. Nu știu cât a fost meniul, dar știu să îți zic că la Domeniile Streiului e cea mai exclusivistă locație din acea zonă.
Au mers și pe servire individuală cum se face la nunți. Au avut și afară platouri, o zonă în care te serveai, ca un fel de bufet suedez, cu fructe de mare și tot felul de nebunii”
, a mai spus Răzvan Babană.