Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Ianna Novac urmează să devină din nou mamă, peste trei luni. Artista a dzvăluit astăzi sexul bebelușului și a vorbit despre această bucurie imensă din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Ianna Novac trece prin cele mai frumoase clipe ale vieții sale. Artista este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fosta membră a trupei ASIA și soțul său, tenorul Octavian Dobrotă, urmează să devină părinți peste aproximativ trei luni, iar cuplul așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Ianna Novac si tenorul Octavian Dobrotă mai au împreuna o fetiţă, pe Erika Maria, în vârstă de cinci ani. Cuplul spera ca următorul copil să fie un băieţel, iar astăzi artista a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Inima marelui actor a cedat! A murit la vârsta de 68 de ani

Citeste si: „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Răspunsul șocant al unui băiețel din Brăila! VIDEO

Citeste si: Confruntare între Alex și Zănoagă, din cauza Siminei: „Dacă vrei să ne batem, ne batem”

„Erika a știut de dinainte că sunt însărcinată, a avut o presimțire. Nu e păcăleală. Ce credeai, că îți spun eu așa, tot? Lora știa. O să avem un băiețel și o să îș cheme Alexandru.

Numele era stabilit de acum 12 ani. Am zis că ne dorim un băiețel pe care să îl cheme Alexandru și o fetiță pe care să o cheme Erika. Suntem în al nouălea cer. Tată de băiețel, că aveți voi o problemă. Să le ducă numele mai departe. Erika e foarte fericită. Îmi pupă burtica încontinuu și mă întreabă când vin cu el acasă”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate