Iata cum arata casa cele mai bogate romance din lume! Veronica Dragan si-a renovat locuinta din Spania! Imagini exclusive!

Considerat de multa lume drept cel mai bogat roman pana la moartea sa, survenita pe 21 august 2008, la 91 de ani, Iosif Constantin Dragan a lasat in urma o viata fabuloasa, dar si o sotie neconsolata. Dupa disparitia barbatului cu care are trei copii, Veronica s-a apucat sa renoveze locuinta familiei, din Palma de Mallorca (Spania).

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., Andrei Comsa

fara descriereIosif Constantin Dragan si Veronica, sotia luiAjunsa proprietara unui imperiu financiar dupa moartea miliardarului, Veronica Dragan (39 de ani), fata generalului Stefan Guse, a ramas aceeasi prezenta discreta, ocupandu-se exclusiv de afacerile familiei: imobiliare, media, energie, distributie GPL. Casnicia cu magnatul, inceputa in 1995, a decurs cum nu se poate mai bine, conform declaratiilor ei, in ciuda diferentei de varsta, Dragan avand 78 de ani in momentul casatoriei, in timp ce Veronica avea doar 22! Au rezultat trei copii, Stefan Constantin (13 ani) si gemenii Alexandru Eugen si Tudor Sebastian (11 ani), toti locuind acum alaturi de mama lor in resedinta traditionala a familei, din Palma de Mallorca. In vara anului trecut, la trei ani de la moartea sotului ei, Veronica a decis ca trebuie sa modernizeze vila de care Constantin Dragan era foarte atasat, dovada ca refuzase, de-a lungul timpului, o multime de oferte de cumparare.fara descrierefara descriereAchizitionata de Dragan in 1960, pentru suma de 400.000 de dolari, vila a intrat intr-un proces de renovare minutios si complex, iar WOWbiz.ro va prezinta in exclusivitate cum arata acum resedinta celei mai bogate romance, cu o avere cifrata astazi la 500 de milioane de euro: mobila in culori deschise, scara interioara cu panouri de sticla si margine de lemn, panouri solare pe acoperis, bucatarie de ultima generatie si bai luxoase.fara descrierefara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate