Iată filmul traseului parcurs de Răzvan Ciobanu în dimineața morții! Pe aici a condus designerul, de la Festivalul Sunwaves până când s-a răsturnat cu mașina! VIDEO EXCLUSIV

Duminică noaptea Răzvan Ciobanu a petrecut la Mamaia, apoi drumul său spre casă a fost oprit brusc! Rămân multe semne de întrebare legate de ce s-a întâmplat cu designerul din momentul în care a părărsit petrecerea din Mamaia, dar mai ales de ce a ajuns pe acel câmp din Săcele, unde a fost găsit mort lângă mașină.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Punând cap la cap declarațiile prietenilor, ale celor care l-au văzut pentru ultima oară, în acea noapte, Răzvan Ciobanu s-ar fi urcat în mașină și a gonit în întuneric. Era la volanul unei mașini puternice, un bolid ce aparținea unei femei, care avea să declare mai târziu că nici nu-l cunoștea personal pe designer.

Mulți spun că Răzvan Ciobanu ar fi luat-o spre București, numai că ar fi greșit drumul spre autostradă, la o intersecție din Năvodari. Mara Bănică a venit însă cu o altă ipoteză. Aceasta susține că Răzvan Ciobanu nu a greșit drumul, ci a luat-o spre Corbu pentru a se duce la o petrecere pe plajă.

”Răzvan a fost la acel festival la Mamaia, a plecat de la acel complex de blocuri din Mamaia, o parte dintre prieteni au spus că de aici ar fi plecat povestea. Că ar fi vrut să plece la Bucureşti şi  a greşit drumul, că în loc să facă stânga, ar fi făcut dreapta, spre Năvodari. El a făcut dreapta pentru că s-a dus la o altă petrecere pe plajă, la Corbu”, a declarat Mara Bănică. 

Nu se știe dacă a ajuns acolo, dacă a stat sau dacă a trecut pur și simplu pe lângă plaja din Corbu.

Iată reprezentarea grafică a traseului mașinii lui Răzvan Ciobanu de la Mamaia până la momentul accidentului

Traseul mașinii lui Răzvan Ciobanu, înainte de accident! Ce căuta designerul pe drumul spre Săcele?

Ei bine, de acolo, ar fi trebuit să o ia înapoi spre autostradă, numai că Răzvan Ciobanu a ținut drumul înainte, a trecut prin câmpuri agricole, unde mașina lui a ajuns la viteză mare, 160- 180 km/h, pe un drum asfaltat, dar de țară.

Citeste si: Ce a făcut fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu aseară, la câteva ore de la moartea designerului: "A fost la locul accidentului"

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă! Primele imagini

Citeste si: Cât de sărac ajunsese Răzvan Ciobanu! Avea datorii și la magazinul de unde cumpăra mancare pentru pisică

La un moment dat, nu se știe încă din ce motiv, mașina a părăsit șoseaua și a luat-o pe câmp. Experții spun că automobilul a rulat cu viteză, peste 160 kmh, pe câmp, într-o zonă denivelată, aproximativ 850 metri, a trecut apoi peste un drum asfaltat, moment în care mașina s-ar fi rostogolit și s-a oprit într-un final în niște copaci. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină, între copacii rupți. ”Criminaliștii presupun că victima a fost aruncată afară din mașină ori prin plafon, ori prin geamul din dreptul locului din dreapta, în momentele în care mașina s-a răsturnat la impactul cu o denivelare de pământ de pe câmpul pe care a rulat necontrolat”,au spus surse judiciare, citate de mass-media. 

fara descriere

 

Traseul mașinii lui Răzvan Ciobanu, înainte de accident! Autoturismul a mers pe câmp circa 850 m

În primul comunicat al Poliției, acolo unde se vorbește despre accidentul rutier, fără a se oferi date despre victimă, se spune cum s-a produs accidentul:”Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”.

Autor montaj grafic: Emil Ion

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate