Stiri

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani! Cum iti poti surprinde partenerul!

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani? Iti oferim cateva idei cu care sigur nu vei da gres.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani! Cum iti poti surprinde partenerul!

icon photo

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani. Cam asta cauta doamnele si domnisoarele in aceasta perioada, ca sa-si surprinda partenerii de Valentine’s Day si Dragobete. Daca pe cei de 20 de ani e mai simplu sa-i surprinzi cumparandu-le ceva de imbracat sau daruindu-le cate o cana personalizata cu poze , sau o perna cu mesajul “te iubesc” si o imagine care va aduce amintiri, pe cei de 30 de ani nu-i mai poti entuziasma cu astfel de daruri.

Barbatii de 30 de ani vad altfel lucrurile, majoritatea dintre ei sunt maturizati si au anumite principii si lucruri care primeaza in viata lor si nu le mai “arde” de joaca cu jucarii de plus, pernute personalizate sau cani cu poze pentru birou.

Astfel, daca vrei idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani trebuie sa stii mai intai ce fel e partenerul tau, ce lucru primeaza in viata lui sau ce hobby-uri are.

Daca iubitul tau e axat pe cariera, ai putea sa te orientezi catre lucruri mai “serioase” atunci cand vrei sa-i faci un cadou. Spre exemplu, ai putea sa-l surprinzi cumparandu-i un portofel din piele, butoni de camasa, stand de carti, ceas de birou, set de barbierit.

 

Idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani care au anumite hobby-uri

Alte idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani ar fi un bilet la eveniment sportiv, asta in caz ca ii place un anumit tip de sport. Daca chiar practica sport, ai putea sa-l surprinzi cu o geanta speciala in care sa-si tina echipamentul.

O pereche de ochelari de soare care stii ca ii plac ar putea fi un dar cu care-l sa-l surprinzi. Un cadou la fel de indragit de barbatii de 30 de ani este setul profesional pentru vin care contine mai multe piese printre care termometru, dopuri, taietor de folie, spirale, tirbuson. Daca iubitul tau adora sa-si petreaca timpul la cratita, gatind, ai putea sa-I faci un sort personalizat.

Sunt multe femei insa care opteaza sa nu-si surprinda partenerii cu obiecte. Acestea nu-si mai bat capul sa caute idei de cadouri pentru barbati de 30 de ani si merg pe ideea ca o vacanta in doi, un city break e binevenit si cu siguranta va fi o surpriza frumoasa pentru partener.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune