Ies scantei in divortul anului! Brigitte Sfat spune totul despre conventia matrimoniala pe care a semnat-o in timpul casniciei cu Ilie Nastase!

Ies scantei in divortul anului! La cateva zile de cand a depus la Judecatorie solicitarea de desfacere a casatoriei de Ilie Nastase, Brigitte Sfat spune totul despre conventia matrimoniala pe care a semnat-o in timpul casniciei cu Ilie Nastase!

Autor: Simona Alexa

Perfect impacata cu decizia de a divorta. Asa lasa senzatia Brigitte Sfat sa fie in aceasta perioada, la cateva zile de cand a depus la Judecatorie solicitarea de desfacere a casatoriei sale de Ilie Nastase.

Neintelegerile intre cei doi au exista intotdeauna, insa, anul trecut, acestea au inceput sa se inteteasca. Desi pe la sfarsitul anului au existat zvonuri care anuntau un posibil divort, iata ca acestea se concretizeaza abia acum.

Citeste si: Adevarul gol-golut despre operatia la nas a lui Brigitte Nastase in Turcia! “Am fost batuta de fostul sot. M-am ales cu nasul si barbia rupte, am avut fisura pe craniu!” Atentie, marturii tulburatoare! Cand s-a intamplat asta

Dupa ce a depus actele de divort, Brigitte Sfat a facut unele clarificari cu privire la procedura de divort si a dezvaluit ca ar fi semnat o conventie matrimoniala de bunuri proprii in timpul mariajului cu Ilie Nastase. Acest act va simplifica foarte mult procedurile pentru ca asta inseamna ca intre cei doi nu va exista un partaj.

„Deoarece presa a aflat despre actiunea mea de divort depusa ieri, doresc sa lamuresc anumite supozitii ale acesteia, prin faptul ca un razboi pentru avere nu va exista, deoarece casatoria

noastra s-a facut prin conventia matrimoniala de bunuri proprii, pe care am semnat-o impreuna si de comun acord in timpul perioadei casatoriei”, a anuntat Brigitte Sfat pe pagina sa de socializare.

Contactata telefonic, afacerista ne-a explicat cum, in ce conditii si la sugestia cui a semnat actul care ii ingradea accesul la averea lui Ilie Nastase, iar tenismenului- la cea pe care a facut-o ea din banii mosteniti dupa moartea primului sot. 

Ies scantei in divortul anului! Brigitte Sfat explica cum a semnat conventia matrimoniala!

“Eu nu am bunuri de la Ilie, asa cum nici el nu are de la mine. E simplu. Am semnat in timpul casatoriei o conventie matrimoniala. Noi am facut separarea asta in acte pentru ca lucrurile sa fie foarte clare intre noi. Ne-am decis de comun acord sa facem conventia ca sa nu creada cineva eu ii vreau averea. 

Eu nu mananc cu doua guri si nu dorm in doua paturi.

A fost o hotarare de comun acord. Este adevarat ca, de-a lungul timpului, Ilie mi-a facut cadouri. El este un tip generos, dar cadourile lui au constat intr-o vacanta, o bijuterie, lucruri mici.

Cumva, eu atunci am semnat ca nu vreau nici o clanta din averea lui, din bunurile sale imobiliare. Am facut conventia asta matrimoniala si am acceptat ideea nu pentru a ma proteja eu, ci pentru el. Am ales ceea ce era mai bine pentru el. Eu nu l-am luat si nu am stat cu el pentru avere, aveam si eu mostenita de la sotul meu, ci pentru simplul fapt ca el a fost langa mine intr-un moment greu si m-a ajutat sa imi recuperez copiii. Atunci s-a infiripat totul intre noi”, a declarat Brigiite Sfat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ramane de vazut daca pana la urma o sa iasa scantei in divortul anului si daca mariajul celor doi se va incheia!

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies