Vedete

Ii pregateste parastasul Marioarei. Ce ganduri are Oana Zavoranu la trei ani de la moartea mamei ei

Oana Zavoranu se pregateste de parastasul mamei. Se implinesc trei ani de la moartea Marioarei Zavoranu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ii pregateste parastasul Marioarei. Ce ganduri are Oana Zavoranu la trei ani de la moartea mamei eiicon photo

Marti se implinesc trei ani de la moartea Marioarei Zavoranu, iar Oana si sotul ei se pregatesc de parastas.

Desi nu s-au inteles deloc bine in ultimii ani de viata ai mamei, vedeta va da de pomana, incarcata de regrete pentru vorbele grele pe care i le-a spus mamei ei.

Sotul Oanei Zavoranu a marturisit ca ea regreta certurile pe care le-a avut cu mama ei si ca sunt momente in care Oana ii duce dorul.

"Sunt momente cand vorbesc cu Oana despre doamna Marioara si imi zice ca ii este dor de mama sa si ca si-ar fi dorit ca ea sa ii vada toate realizarile din ultima perioada si sa ii zica "Bravo, fata mea, sunt mandra de tine". Nu o sa dam haine de pomana, pentru ca am vazut ca unele persoane nu au apreciat asta atunci cand Oana a mai facut asta", a declarat Alex Ashraf pentru click.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune