Îl mai știi pe Florin Pește? Ce mai face manelistul care a ajutat-o pe Denisa Răducu să se lanseze în muzică

Florin Pește s-a lăsat de muzică. Ce face acum unchiul Denisei Răducu, cel care a ajutat-o pe aceasta să se lanseze în muzică

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Florin Pește, unchiul Denisei Răducu, este una dintre persoanele care au ajutat-o pe aceasta să devină celebră. Manelistul s-a lăsat de muzică și nici măcar nu mai distribuie pe pagina de Facebook piesele scoase de el. În schimb, se mândrește cu o familie frumoasă și publică deseori fotografii cu soția lui și copiii lor.

Citeste si: Despărțire în showbiz! După ce a anunțat că este gay și are un iubit, Baldovin a rămas acum singur! Ce a făcut însă de ziua lui

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, respinsă de Hamude: „Ne batem joc unii de alții?” Cum a reacționat concurenta

Deși a renunțat la muzică, Florin Pește are mai multe canale pe YouTube din care scoate bani. Unul dintre ele este destinat copiilor, iar orchestrația și animația îi aparțăin manelistului. 

Florin Pește, scandal cu sora Denisei Răducu

După moartea Denisei, Florin Pește a fost acuzat de către sora ei că i-ar fi vândut melodiile, îmbogățindu-se pe spatele ei. Pe de altă parte, el a declarat că nu a avut niciodată dpret asupra pieselor ei.

„În primul rând, eu nu am fost impresarul Denisei şi Adelina ştie foarte bine. Ea împreună cu Denisa şi mama lor locuiau la mine. Am luat-o ca pe un copil de-al meu să o lansez în muzica. (...)Vreau să demontez câteva minciuni. Ei nu pot să mai încarce melodii, în momentul în care încarcă, identifică piesă şi o demonetizează şi o revendică cel care considera că are drepturi asupra piesei. Mai bine să vedem lucrurile în faţa instanţei decât la televizor", a spus Florin Peşte într-o emisiune TV.

Sora Denisei Răducu a relatat, însă, o altă variantă a celor petrecute. „E problema de bani, Florine? E problemă de obraz! Tu cu gura ta ne-ai spus că îi dai banii pe furiş lui Liviu. Când venea Liviu cu Denisa la ţară şi el îţi spunea să nu îi dai banii de faţă cu "asta" că ea nici nu ştia că are canalul deschis? Dacă voi aţi vrut să o omorâţi încă o dată ca artist, eu am scos vocea ei de pe piese, iar apoi piesa a fost revendicată”, acuză Adelina, sora Denisei Răducu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate