Vedete

Îl mai ţii minte pe primul bărbat din România care şi-a pus silicoane? Iată cum arată acum

În urmă cu 5 ani, Adrian Pescariu şi-a pus silicoane, iar acest lucru a fost considerat de oameni ”bizar”. Intră în galeria foto pentru a vedea cum arată acum.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În toamna anului 2013, Adrian Pescariu îşi pusese silicoane, pentru a arăta precum bărbaţii din filme. Cu speranţa că va arăta perfect, Adrian Pescariu a luat hotărârea de a-şi pune silicoane.

Înainte ca bărbatul să îşi facă intervenţia estetică, a mărturisit că se informase mult înainte să facă acest pas. Şi-a dorit să arate bine, astfel decizia de a face un implant pectoral a fost decisivă, conform Cancan.

“M-am informat foarte mult . Pentru că această tehnologie, dacă pot să-i spun aşa, nu a mai fost făcută niciodată în România. Şi îţi dai seamă că trebuia să găsesc un doctor foarte priceput, nu? M-am interesat şi eu la toate vedetutele astea din jurul meu.

Eu am vrut să-mi fac asta pentru că sunt mai comod într-adevăr, nu-mi place să merg la sală. Dar am şi un program foarte încărcat. Lucrez nopatea, mă trezesc la 2-3 ziua , îţi dai seamă. Seară trebuie să merg iar la muncă, adică n-am timp. Şi trebuie să arăţi bine, da am vrut să combin utilul cu plăcutul, să arăt şi bine.

Acest implant de pectoral despre care vorbesc este o metodă foarte agreata de bărbaţii de la Hollywood, din câte am înţeles. Ei au foarte multe operaţii de acest gen sunt foarte mulţi actori. Am avut curajul să fiu primul”, a declarat Adrian Pescariu pe vremea aceea, înainte de a-şi pune silicoane.

 

Galerie foto