Vedete

Ileana Ciuculete, dezgropata! Mama si fratele regretatei artiste vor sa o deshumeze si sa o mute in alt cimitir

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropata! Regretata cantareata de muzica populara ar urma sa fie deshumata si mutata intr-un alt cimitir, la Craiova.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ileana Ciuculete, dezgropata! Mama si fratele regretatei artiste vor sa o deshumeze si sa o mute in alt cimitiricon photo
Mama si fratele Ilenei Ciuculete planuiesc sa o mute pe artista mai aproape de casa. Aurel si mama artistei au de gand ca o dezgroape si sa o aduca de la Bucuresti la Craiova, ca sa fie mai aproape de locul unde s-a nascut.

 

"Oricum, noi nu o lăsăm acolo. O s-o luăm, la şapte ani o luăm la Craiova", a declarat Aurel Ciuculete pentru cancan.ro. "Eu nu o sa mai fiu", a adaugat mama cantaretei.

 

"Acolo nu se duce nimeni cu o lumânare. Eu am pământ de la mormântul ei şi în fiecare zi arde lumânarea în casă. La noi în casă e numai jale. Atât", a mai spus Aurel, fratele Ilenei Ciuculete. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune