Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce i s-a intamplat prezentatoarei Iuliana Tudor, la doua saptamani de la moartea cantaretei de muzica populara

Moartea Ileanei Ciuculete a readus in discutie un scandal mai vechi petrecut intre cantareta de muzica populara si prezentatoarea emisiunii “O data-n viata”.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descriereDupa 18 sezone, emisiunea “O data-n viata!” prezentata de Iuliana Tudor la postul public de teleziune a fost scoasa din grila si mutata la un canal secundar, la TVR 2. Miscarea neasteptata are loc la doua saptamani de la moartea Ilenei Ciuculete, dupa aproape doua decenii in care acest format a fost considerat cel mai important produs tv realizat si difuzat de postul public.

Mai mult, mutarea emisiunii de pe un program pe altul nu va duce la realizarea altor editii noi, ci va insemna redifuzarea emisiunilor vechi, best-of, realizate de Iuliana Tudor in cei 18 ani de “O data-n viata!”, semn ca, cel putin momentan, acest proiect tv este suspendat.

fara descriereSi mai curios este faptul ca retragerea emisiunii din grila TVR 1 are loc la doua saptamani de la moartea Ilenei Ciuculete si readucerea in discutiei a scandalului petrecut intre regretata cantareta de muzica populara si Iuliana Tudor, cea care i-ar fi dat acesteia "interzis" in platoul sau.

fara descriereTotul ar fi pornit de la unele declaratii facute de Iuliana Tudor, intr-o emisiune tv unde a fost invitata. Intervievata, vedeta tv a marturisit ca a existat un cantaret care nu a mai fost invitat in platoul „O data-n viata” pentru ca melodiile si aparitiile sale au fost considerate deocheate si nepotrivite pentru un artist care imbraca costumul popular. Era vorba despre Ileana Ciuculete.

La momentul respectiv, Ileana Ciuculete s-a simtit lezata de afirmatiile Iulianei Tudor si a declarat ca ar vrea sa o dea in judecata. “Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anu­me ca eu as fi o interpreta de muzica populara care, citez, "isi pune poalele-n cap". Adica eu nu pot fi invitata in emisiunea ei de la TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare si atitudine impecabile. Nu stiu la ce s-a referit. Eu am o fotografie pe un album de-al meu in care stau cu picioarele intr-un parau si in care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta si pre­judicii morale“, marturisea suparata foc, la acel moment, solista, intervievata de revista VIP.

fara descriereLa randul ei, Iuliana Tudor a declarat ca totul este o confuzie si ca artista a inteles gresit vorbele ei: “Imi aduc aminte episodul, se intampla la emisiunea domnului Ion Cristoiu. S-a discutat, intr-adevar, despre asa ceva, dar nu in maniera despre care pomeneste doamna Ileana Ciuculete. Domnul Cristoiu a intrebat despre costumul popular, iar eu i-am spus ca in emisiunile noastre acesta este o conditie obligatorie. M-a intrebat apoi daca exista si interpreti care nu imbraca aceste costume populare asa cum trebuie, iar eu am spus ca a fost un astfel de caz, cand o interpreta a aparut intr-un calendar, folosindu-se de costum intr-un mod mai putin decent. Asta am spus, avand in vedere ca atunci doamna Ciuculete a aparut cu poalele usor ridicate. In sensul acesta am afirmat ca vedetele pe care le invitam in emisiunea noastra de la TVR trebuie sa fie impecabile. Sunt sigura ca Ileana Ciuculete nu a vazut emisiunea despre care vorbeste si ca i s-a comunicat denaturat ce s-a intamplat acolo“.

Desi Ileana Ciuculete nu a mai calcat niciodata in platoul „O data-n viata”, dupa tragedia mortii sale, mai multi artisti si-au amintit de divergentele pe care le-au avut cele doua si le-au povestit.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate