Stiri

Ilie Balaci ar fi suferit o reacţie alergică violentă, înainte de deces. Familia a cerut autopsia

Vestea că Ilie Balaci a murit a întristat foarte multe persoane din jur. Conform informaţiilor din presă, Ilie Balaci ar fi suferit o alergie violentă înainte să moară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Înainte să spună că nu mai poate să respire, Ilie Balaci ar fi suferit o alergie violentă. Potrivit primelor informaţii, Ilie Balaci a murit din cauza unui accident vascular cerebral. Dar, conform Ziarul de Craiova, care citează surse apropiate familiei, fostul fotbalist ar fi avut o reacţie alergică.

Din cauza acelei reacţii, fostul fotbalist Ilie Balaci nu ar mai fi putut respira, apoi intervenind infarctul. O altă informaţie prezentă în presă este că Ilie Balaci i-ar fi cerut mamei sale de dimineaţă un ceai cu lămâie, pentru că îi era rău. Familia fostului fotbalist a cerut autopsia, conform sport.ro.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Galerie foto