Stiri

Ilie Balaci ar fi suferit o reacţie alergică violentă, înainte de deces. Familia a cerut autopsia

Vestea că Ilie Balaci a murit a întristat foarte multe persoane din jur. Conform informaţiilor din presă, Ilie Balaci ar fi suferit o alergie violentă înainte să moară.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Ilie Balaci ar fi suferit o reacţie alergică violentă, înainte de deces. Familia a cerut autopsiaicon photo

Înainte să spună că nu mai poate să respire, Ilie Balaci ar fi suferit o alergie violentă. Potrivit primelor informaţii, Ilie Balaci a murit din cauza unui accident vascular cerebral. Dar, conform Ziarul de Craiova, care citează surse apropiate familiei, fostul fotbalist ar fi avut o reacţie alergică.

Din cauza acelei reacţii, fostul fotbalist Ilie Balaci nu ar mai fi putut respira, apoi intervenind infarctul. O altă informaţie prezentă în presă este că Ilie Balaci i-ar fi cerut mamei sale de dimineaţă un ceai cu lămâie, pentru că îi era rău. Familia fostului fotbalist a cerut autopsia, conform sport.ro.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune